美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

見佢10月優惠set..好似同sogo..差不多,又唔想去sogo迫,,所以就去左shop買了。。買左2支天率$2100~,,就送下面既野,,同埋即時用積分換多支保濕mask($370)..

大宅

男爵府

masaki126 發表於 19-10-25 22:39
見佢10月優惠set..好似同sogo..差不多,又唔想去sogo迫,,所以就去左shop買了。。買左2支天率$2100~,,就 ...

嘩!咁多嘢送!你去哪間買?

大宅

SUMNOK 發表於 19-10-26 01:52
嘩!咁多嘢送!你去哪間買?

其實BA..無咩送野比我..係佢套SET..跟左12個SAMPLE
我買左:
天率丹極致再生乳液
天率丹極致再生水

送:
天率丹極致再生乳液 25ml ,天率丹極致再生水 25ml, 天率丹極致再生霜 5ml

天氣丹重生精華液 8ml, 天氣丹重生霜 10ml, 天氣丹重生眼霜 5ml

秘貼自生精華 16ml x2, 秘貼循環精華 8ml x2, 秘貼自潤面霜 8ml x2

sms短訊換:
秘貼自生精華 8ml , 秘貼循環精華 4ml

即場購物再送:
秘貼循環面膜1pc, 秘貼自生精華 4ml, 秘貼自潤面霜 4ml

買完剛好夠分換多支貨size....overnight mask $370~
仲有十幾包片裝sample....
唔知算唔算抵....但佢d野不嬲都唔平...

男爵府

masaki126 發表於 19-10-26 03:03
其實BA..無咩送野比我..係佢套SET..跟左12個SAMPLE
我買左:
天率丹極致再生乳液

都抵!韓國冇咁多嘢送,現在在香港買好似抵啲

大宅

SUMNOK 發表於 19-10-26 06:52
都抵!韓國冇咁多嘢送,現在在香港買好似抵啲

如果係雪花秀..我會係韓國買..因為真係抵好多.
但whoo呢期送太多野...而且韓國買都唔係平...

禁止訪問

別墅

回覆 fanc9cy 的帖子

你想試whoo嘅嘜嘢?我噤啱有套拱辰享水乳霜嘅set可以平讓俾你喎

男爵府

masaki126 發表於 19-10-26 09:41
如果係雪花秀..我會係韓國買..因為真係抵好多.
但whoo呢期送太多野...而且韓國買都唔係平...

雪花秀韓國平多啲?我下星期去韓國,但現在見sogo thankful 的雪花秀套裝都好抵,就不想在韓國咁重搬回港。到時check 吓價錢先

大宅

回覆樓主:

邊度買??同埋你係咪因為本身係會員,所以先送咁多嘢??

大宅

yukiii111 發表於 19-10-26 20:39
邊度買??同埋你係咪因為本身係會員,所以先送咁多嘢??

我本身唔係會員..都係個日先join...佢地係買任何野都可即時join...

見佢10月份既優惠都幾好.又唔想去sogo迫...
所以就係店買了.

當然sogo有d set仲多野送啦.
你都可以比較下.

【10月購物優惠】:http://bit.ly/31XJBAO

大宅

SUMNOK 發表於 19-10-26 15:19
雪花秀韓國平多啲?我下星期去韓國,但現在見sogo thankful 的雪花秀套裝都好抵,就不想在韓國咁重搬回港。 ...

雪花秀..我上次都係走個日先係機場拎貨.
但..平就一定平過香港..但就無sample送..所以會買set裝..會抵d...

如果
sogo thankful 既雪花秀套裝..送既你都岩用...就真係抵既

禁止訪問

大宅

masaki126 發表於 19-10-27 01:01
我本身唔係會員..都係個日先join...佢地係買任何野都可即時join...

見佢10月份既優惠都幾好.又唔想去sogo ...

Thx~

大宅

masaki126 發表於 19-10-25 22:39
見佢10月優惠set..好似同sogo..差不多,又唔想去sogo迫,,所以就去左shop買了。。買左2支天率$2100~,,就 ...

請問你在那一間分店買?即做會員買$2100就夠積分換保濕mask?

我本身不是會員,亦有興趣買呢set, 想知道d會員積分點計

Thanks

珍珠宮

回覆樓主:

好多野送喎

禁止訪問

男爵府

我上月係Sogo買都係送呢D

大宅

smartfive8765 發表於 19-10-29 11:43
請問你在那一間分店買?即做會員買$2100就夠積分換保濕mask?

我本身不是會員,亦有興趣買呢set, 想知道d ...

個ba話..10月份有1.5積分.
佢地係1蚊1分...我買了2100..有3150分.
但佢地話平時要6000分先可換野.
今個月有新優惠..2500分可換貨size產品..有4樣你揀..我揀左保濕mask.

我係沙田買...但佢個10月優惠..應該間間shop都一樣...同埋新入會有多少少sample...

番來試左幾日..感覺都不錯.....剛塗上面時..會覺得幾潤..但訓醒時..真係唔會覺得乾..
而且佢送個d野..都夠用好一段日子...覺得好抵...

大宅

masaki126 發表於 19-10-30 00:42
個ba話..10月份有1.5積分.
佢地係1蚊1分...我買了2100..有3150分.
但佢地話平時要6000分先可換野.

多謝你詳細回覆

沙田近我呀,一於呢兩日趁出糧,又有1.5積分去買先

首頁

尾頁

跳至