自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

香港口罩工廠即將面世 Mask Factory:明日3時開始會員登記

(口罩並非最重要, 善用網名. 俾買就俾買, 唔俾買就算, 大家緊記保障自己的個人資料)

大宅

bussi 發表於 20-2-24 16:42
香港口罩工廠即將面世 Mask Factory:明日3時開始會員登記

Push

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

多謝報告

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好似最平要$80盒 到時又要夾野先免運費
日本の平安を祈ります

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

kk80400 發表於 20-2-24 20:23
好似最平要$80盒 到時又要夾野先免運費

都算好好La,起碼有得買

別墅

回覆樓主:

唔知又係咪好難買

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

michelle9867 發表於 20-2-24 20:50
都算好好La,起碼有得買

好難講 分分鐘又係要禁到手軟,然後cut單
日本の平安を祈ります

大宅

回覆樓主:

好似只係登記做會員,未開始賣

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔見佢有講消毒!!!!!

口罩消毒是最重要一環,要求、規格極高又嚴格!!!

口罩生產只需0.5秒可以一個,但之後要用EO消毒6~8小時,再解吸去殘留物7~14天………………………………

如果無完整消毒程序,咁只係属於有原材料做嘅自制口罩,當然比自制缝制靚好多!又比無材料做嘅口罩好,但绝對唔可以當外科口罩!

去醫院覆診有得揀,絕對應用返正式有牌子外科口罩!!!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ificould 發表於 20-2-25 00:11

了解中!
好似有d奇怪

珍珠宮

ificould 發表於 20-2-25 00:11

乜原來唔係通過咗果d bfe pfe vfe 測試就得架?

佢而家都係叫你加入會,唔係有得賣,佢買機又出下報道,買材料又出下,而家又招收會員,又可以出報道,可能第2日又做埋消毒,又會出報道呢,反正有人報,又有人鍾意睇
日本の平安を祈ります

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

好多人話依間野有可疑喎,唔好跟太貼住

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

邊度登記

別墅

回覆樓主:

買口罩都要登記做會員,呢間有d其怪,大家小心!

別墅

回覆樓主:

❌口罩工場 <-- 工聯會 廠設 大埔工業邨

❌Mask Factory 口罩工廠 <-- 電影人 廠設 屯門(奶共)
https://www.facebook.com/Mask-factory%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E5%B7%A5%E5%BB%A0-107640294140311/

✅HK MASK x Sew On Studio 裳樂匯坊 <--K Kwong ( 聯同: Sew On Studio 裳樂匯坊)
https://www.facebook.com/masksbyhongkongers/

❌MIHK <-- 拇指科技有限公司 (大陸)
https://madeinhk.hk/

hellohelloruby    發表於 20-2-25 16:15
ailHO    發表於 20-2-25 09:13

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

真心幫香港人點解去入會先得?咁d公公婆婆亞伯唔識入會未買唔到

大宅

回覆 armeow008 的帖子
講到做口罩都唔夠時間. 竟然有時間去寫套系統俾人做登記開會員?
真係唔知乜野葫蘆賣乜野藥

我都唔會用真資料登記. 買到就買. 買唔到就算.

子爵府

回覆 bussi 的帖子

認同

首頁

尾頁

跳至