自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

睇睇下又幾好睇

大宅

超好睇
好有意思的一套劇
又有我最愛嘅都敏俊c

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mandy952 發表於 20-7-27 17:24
睇睇下又幾好睇

好睇! 3日追晒! 佢倆兄弟攬住瞓果場, 最愛食海鮮飯好感人!
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mavismolly 發表於 20-7-27 17:29
超好睇
好有意思的一套劇
又有我最愛嘅都敏俊c

yeah! 我第一套就係追星星

放下自在

琥珀宮

mavismolly 發表於 20-7-27 17:29
超好睇
好有意思的一套劇
又有我最愛嘅都敏俊c

劇情幾吸引,女追男,而且用童話帶出現實嘅殘忍,幾得意

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

將會開黎睇

水晶宮

睇左1集, 未係好想追, 第幾集至好睇?

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

睇到第10氣 好好睇
女主角都係長髮好睇啲

wcpcelia    發表於 20-7-28 15:00

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我都睇緊,越睇落去越好睇。

大宅

女角越睇越順眼 把聲好特別好磁性
做得好好
尚泰哥做得超似
我用netflix 睇 要等佢update 好痛苦
仲有邊到有得睇呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

好有意思既一套戲,好正

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mavismolly 發表於 20-7-27 18:18
女角越睇越順眼 把聲好特別好磁性
做得好好
尚泰哥做得超似

Netifix 已經係最新一集,一星期會更新2集。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

chocolatebean 發表於 20-7-27 18:13
我覺得睇第1、2集未有想追嘅意欲,睇到第3集尾第4集開始好睇,發覺人物背後原來有些故事。

男爵府

Lihoma 發表於 20-7-27 18:20
我覺得睇第1、2集未有想追嘅意欲,睇到第3集尾第4集開始好睇,發覺人物背後原來有些故事。
...

係,開初我係咁飛,依家我忍住唔追,等出埋先

翡翠宮

牛年勳章

追緊,頭兩三集暫時ok,主要睇男主角

禁止訪問

琥珀宮

chocolatebean 發表於 20-7-27 18:13

2集尾,第3集開始

子爵府

2024年龍年勳章

mandy952 發表於 20-7-27 17:24
睇睇下又幾好睇

金秀賢都唔識老,,星星過咗咁多年

珊瑚宮

2024年龍年勳章

未睇呀,要等佢播晒先開,有排等

大宅

李豆豆 發表於 20-7-27 19:47
未睇呀,要等佢播晒先開,有排等