潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想出隻GMT Master要配貨,如果有得選擇要多隻R Datejust or Panerai? Pam我睇中白面入門版,datejust其實唔太鍾意⋯

水晶宮

saltato 發表於 20-11-17 18:26
想出隻GMT Master要配貨,如果有得選擇要多隻R Datejust or Panerai? Pam我睇中白面入門版,datejust其實唔 ...

Panerai...我有隻白面粗用
Datejust 我唔識欣賞... 買嚟配貨隻錶都唔知點搞,賣又唔值錢,自己/屋企人又唔會帶

ada0707    發表於 20-11-19 09:17

男爵府

Nbs 發表於 20-11-17 18:40
Panerai...我有隻白面粗用
Datejust 我唔識欣賞... 買嚟配貨隻錶都唔知點搞,賣又唔值錢,自己/屋企人又唔 ...

JM就係見到你呢隻覺得好靚! 我配貨兩隻都可以,就睇吓如果Rolex datejust係唔係都保值過Pam~
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

水晶宮

saltato 發表於 20-11-17 19:12
JM就係見到你呢隻覺得好靚! 我配貨兩隻都可以,就睇吓如果Rolex datejust係唔係都保值過Pam~
...

我估咋,我諗兩隻都唔保值....
不過呢隻白底,我每隔一排就換帶換顏色,又會有新的感覺

男爵府

Nbs 發表於 20-11-17 19:16

我估咋,我諗兩隻都唔保值....

如果兩隻都唔保值我梗係揀隻自己鍾意㗎啦~

wcpcelia    發表於 20-11-18 16:07
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

想出隻GMT Master要配貨,如果有得選擇要多隻R Datejust or Panerai? Pam我睇中白面入門版,datejust其實唔 ...

Panerai

子爵府

P靚,我有隻白面,比左個仔帶

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁我會選擇 P 仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

想請教係邊啲舖頭要配貨?周X福呢啲大金行?

男爵府

大家都支持P仔證明我冇揀錯!

男爵府

lavender_mum 發表於 20-11-18 16:01
想請教係邊啲舖頭要配貨?周X福呢啲大金行?

識人搭上搭,同食炒價差唔多可能再比多d,不過多一隻錶帶~

周xx可以配珠寶或Tudor,不過我唔鍾意⋯

伯爵府

乜宜家買隻錶都要配貨咁誇張既,乜市場氣氛好好咩?又零售業好差既
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

男爵府

green1apple 發表於 20-11-18 18:24
乜宜家買隻錶都要配貨咁誇張既,乜市場氣氛好好咩?又零售業好差既

GMT Master 想買要食炒價⋯應該呢幾年都係咁⋯

別墅

saltato 發表於 20-11-18 18:22
識人搭上搭,同食炒價差唔多可能再比多d,不過多一隻錶帶~

周xx可以配珠寶或Tudor,不過我唔鍾意⋯:igiv ...

如果可以用P仔配貨都好喎咁計都係有賺

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

P 仔

男爵府

回覆樓主:

借位一問,p係咪多數專門店買?

大宅

回覆樓主:

我兩隻都有,P仔多機會戴,Datejust太斯文係去飲新年戴下

男爵府

lavender_mum 發表於 20-11-18 19:09
如果可以用P仔配貨都好喎咁計都係有賺

係呀,初步問過應該得,不過隻GMT Mater仲排緊,friend 話排好前不過都要等一下,希望真係買到~

大宅

saltato 發表於 20-11-20 08:14
係呀,初步問過應該得,不過隻GMT Mater仲排緊,friend 話排好前不過都要等一下,希望真係買到~ ...

請問邊度用p 仔配貨?

子爵府

回覆樓主:

先買R後買P

首頁

尾頁

跳至