3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

我見有好多家長都係join伴魚,阿卡索果d網上英文course, 我比較比我小朋友試過堂,有d口音唔得,有d就價錢好平,但一下子要join好長時間,我見冇乜家長提過快酷英語,可以share大家參考吓,我小朋友已經上足半年,佢地有大量老師可以揀,3歲起都有唔同課程,揀老師可以先睇佢地d介紹短片,12小時前預約的課堂可以無條件取消,我試過有朋友仔小朋友太忙上唔到課,都可以退反餘款,又要自己專屬既班主任跟進你所有問題,好多時都即時回覆,又係差不過價錢,同大家講緊既1對1,25分鐘一樣廿零三十蚊就一堂,所以我都冇特別再睇其他網課了

別墅

snowballbaby 發表於 20-12-31 10:05
我見有好多家長都係join伴魚,阿卡索果d網上英文course, 我比較比我小朋友試過堂,有d口音唔得,有d就價錢 ...

pls PM thanks

大宅

snowballbaby 發表於 20-12-31 10:05
我見有好多家長都係join伴魚,阿卡索果d網上英文course, 我比較比我小朋友試過堂,有d口音唔得,有d就價錢 ...

要join佢d學習套餐?

大宅

WWSHANWW 發表於 21-2-26 00:56

應該係3個月比1次學費,自己可以揀d適合同鐘意既課程,時間好自由,我仔有上25分鐘1對1,又有上50分鐘zoom故事班(1對5)

大宅

snowballbaby 發表於 21-2-26 01:02
應該係3個月比1次學費,自己可以揀d適合同鐘意既課程,時間好自由,我仔有上25分鐘1對1,又有上50分鐘zoom ...

三個月比一次學費 1對1幾錢? 就甘註冊個acct就可以?

大宅

WWSHANWW 發表於 21-2-26 01:15
三個月比一次學費 1對1幾錢? 就甘註冊個acct就可以?

你可以自己掃呢個

禁止訪問

別墅

我都係參加阿卡索,又平,搵東南亞老師。因為試堂試個東南亞老師真係好好,熱門老師時間較難約。5000幾蚊,200堂,預左上到一半都已好滿意,計返都係幾十蚊堂。
我都試過Kelly’s education , 成170/堂,老師係白人。除左發音,我覺得阿卡索老師教得好啲,有趣、生動、投入好多。

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

複式洋房

WWSHANWW 發表於 21-2-26 00:56

阿卡索線上一對一英文外教課,平均只需大約$15一堂課,有幼兒,中小學生,成人課程,有興趣可以去以下官網登記,登記後會有顧問微信(Wechat)聯絡安排免費試堂

https://more.acadsoc.com.cn/newregister?invcode=673B9C3611B68D07&stuNo=XM336856&channel_source=5&utm_source=015&utm_medium=fx_uc2&utm_campaign=tp1&source=wx&pid=15

禁止訪問

洋房

回覆樓主:

我小朋友上了vipkid網課2年了。效果好好。現在6歲,英語已到小三水平。課程中每個學生一個班主任,幫你安排好所有課程。很方便。不用自己搞。
對。每個學生一個班主任,幫你安排好所有課程。很方便。不用自己搞節課後有評語,練習,分數,課程回放。我完善的一個軟件。还有很多課外知識

琥珀宮

pingmama 發表於 21-3-3 18:25
我都係參加阿卡索,又平,搵東南亞老師。因為試堂試個東南亞老師真係好好,熱門老師時間較難約。5000幾蚊, ...

200堂要幾耐上完

大宅

mandy952 發表於 21-3-6 22:43
200堂要幾耐上完

400 天,我剛剛試完堂,agent報價給我

琥珀宮

mytaktak 發表於 21-3-8 22:36
400 天,我剛剛試完堂,agent報價給我

未差不多2日一堂

大宅

mandy952 發表於 21-3-8 22:42
未差不多2日一堂

係,不過又真係好抵,我囡宜家上緊伴魚貴好多,打算報俾呢間等我囡盡量日日上

琥珀宮

mytaktak 發表於 21-3-8 22:49
係,不過又真係好抵,我囡宜家上緊伴魚貴好多,打算報俾呢間等我囡盡量日日上
...

我仔剛上51talk, 都50元一堂,又要第一個月上夠20堂先再送15堂,共145堂,上完51,就試下上阿卡索先
咁200堂幾錢?

大宅

mandy952 發表於 21-3-8 22:58
我仔剛上51talk, 都50元一堂,又要第一個月上夠20堂先再送15堂,共145堂,上完51,就試下上阿卡索先
咁200 ...

人仔4088,咁你50一堂係咩國藉老師?伴魚西人外教成150一堂,今日試完阿卡索東南亞藉老師,可能我英文差,覺得同西人唔係好大分別不過伴魚果apps係勁d

琥珀宮

mytaktak 發表於 21-3-8 23:06
人仔4088,咁你50一堂係咩國藉老師?伴魚西人外教成150一堂,今日試完阿卡索東南亞藉老師,可能我英文差, ...

菲律賓藉,口音都清楚
你嗰個抵好多

首頁

尾頁

跳至