潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

接近2021年尾聲,相信大家都諗緊2022年想出咩袋,買到d咩其他items 所以想開個許願井,祝大家願望成真
我黎喇

QB: K25 / KP 靚sharp色 (粉紅/紫/藍系列) PHW - 最好低d啦

Fine jewelry: 已訂玫瑰金半鑽kelly chaine

RTW: 有啱心水就得喇,因為一件都冇買過,prefer外套類

鞋: kelly扣有踭短boot,之前冇size

暫時係咁多,其他隨緣

(2022年4月17 update)

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

xbuilder 發表於 21-12-3 22:26
接近2021年尾聲,相信大家都諗緊2022年想出咩袋,買到d咩其他items 所以想開個許願井,祝大家願望成 ...

k rghw除左so外係冇可能的喎。
對短boot我由夏天等到冬天,唔知明年夏天來到未

我要冬眠,2022會係新的開始。

男爵府

接近2021年尾聲,相信大家都諗緊2022年想出咩袋,買到d咩其他items 所以想開個許願井,祝大家願望成 ...

SA 話 Kelly chaine & Kelly Gourmette 暫時停咗訂
好傷心,早知之前唔好諗咁耐

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

flyhigher 發表於 21-12-3 22:34
SA 話 Kelly chaine & Kelly Gourmette 暫時停咗訂
...

一月加價後一定有得訂,純個人直覺。

work hard PLAY hard

公爵府

係呀,K無RGHW, 我個B係RGHW,初初係好靚,之後可能真係氧化得比較快,抹抹下望落同ghw差唔多。St Germain boots高得來幾舒服必入

男爵府

jenniferK 發表於 21-12-3 22:32

k rghw除左so外係冇可能的喎。

即刻del返K 好似有見過但得黑色rghw,定係連個黑色都係SO.......

係呀對boots我都係期待出年,冇諗過今年會有,問SA既時候太遲,已經得返35號

男爵府

大地色/藍色k28內縫,或者黑色lizard扣mini c 希望遇到小Q白金頸鏈同royal/paris loafer

男爵府

jenniferK 發表於 21-12-3 22:35

我SA反而係10月尾嗰陣話,11月前俾全訂就可以鎖定價錢,遲多幾日訂都要跟出年個價

男爵府

jenniferK 發表於 21-12-3 22:35

咁希望到時唔好加價加太多啦

男爵府

Miyazaki 發表於 21-12-3 22:37
係呀,K無RGHW, 我個B係RGHW,初初係好靚,之後可能真係氧化得比較快,抹抹下望落同ghw差唔多。St Germain ...

竟然係咁 我覺得rghw睇落young d同埋比較襯到d rose gold珠寶,本身個人又唔多襯金色 如果最後真係同ghw差唔多,真係要考慮下先,始終kelly對我黎講實用d

公爵府

xbuilder 發表於 21-12-3 22:45
竟然係咁 我覺得rghw睇落young d同埋比較襯到d rose gold珠寶,本身個人又唔多襯金色 如 ...

不過可能係屋企燈光問題,照到咩都偏黃。

xbuilder    發表於 21-12-3 23:48

伯爵府

xbuilder 發表於 21-12-3 22:37
即刻del返K 好似有見過但得黑色rghw,定係連個黑色都係SO.......

係呀對boots我都係期待出年,冇 ...

SO K 要RGHW 只可以做KP Kelly cut 同 Kelly danse ,其餘mini k, k25 28 32 同kellyado都冇得揀

SO B 或SO C 都可以揀rosegold

男爵府

gzilla 發表於 21-12-3 23:26
SO K 要RGHW 只可以做KP Kelly cut 同 Kelly danse ,其餘mini k, k25 28 32 同kellyado都冇得揀

SO B 或 ...

學到野 雖然SO唔到我諗

珍珠宮

回覆樓主:

希望可以有Kelly Danse或者Kelly Pochette,其他Non QB就隨緣啦!
我都訂咗Rose Gold Kelly Chaine呀,希望快D到啦!

男爵府

flyhigher 發表於 21-12-3 22:34
...

我條Kelly Gourmette今年1月俾咗全訂等到依家都仲等緊,你訂咗可能仲傷心… 等咗一年已經冇心機睇其他嘢,其間想要嘅頸巾同鞋都冇,求其問個mini E SA都秒回我「袋同銀包都冇,有排都唔會有」,可能我唔識同個SA溝通,條鏈等咗一年都冇其他貨又乜都冇已經唔想再問,寧願自己上網捕,今年起碼買到box皮Bastia同Calvi、Butler皮Bearn wallet、Monotone馬仔、心儀嘅頸巾Twilly同心心twilly ring,早兩日仲㩒到個新Cabas canvas 27,makeup嗰啲上Selfridges都買到好開心,我都唔敢許願來年要咩只希望條鏈快啲到,可能spending遊戲唔啱我

大宅

我都訂左少少銀飾等左大半年,好彩唔係靠佢條數出袋,慢慢再等下暫時唔敢再訂首飾住

大宅

2022 我淨係想收返哂舊年訂的貨
水晶燈 兩件銀首飾 一件鑽飾 一對cushion 。。。

再外加一個b25 in pop colour ghw 我就心滿意足㗎啦

其他嘅都係bonus (係咁以加多個picotin都唔區嘅)

wcpcelia    發表於 21-12-6 10:58

男爵府

moniy 發表於 21-12-3 23:52
希望可以有Kelly Danse或者Kelly Pochette,其他Non QB就隨緣啦!
我都訂咗Rose Gold Kelly Chaine呀,希望 ...

pochette都喺我wishlist入面 不過難度真係比較高,我打算出多個普通size QB先向SA提出,費事自己夾硬高配又要SA難做~

我SA答我kelly chaine要等9個月至1年,不過都好既俾銀包抖下氣

男爵府

Viviluby 發表於 21-12-4 00:03
我條Kelly Gourmette今年1月俾咗全訂等到依家都仲等緊,你訂咗可能仲傷心… 等咗一年已經冇心機睇其他嘢, ...

咁你1月訂完kelly gourmette到依家有冇同你個SA再買野?你係打算攞完條鍊出QB?

男爵府

Hyssss 發表於 21-12-4 00:40
2022 我淨係想收返哂舊年訂的貨
水晶燈 兩件銀首飾 一件鑽飾 一對cushion 。。。

嘩你訂左咁多野 俾左錢未攞到貨既感覺,對我黎講一兩件就夠,我今次係第一次訂野haha

細袋pop color, good pick呀jm

首頁

尾頁

跳至