自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

今日我在淘寶轉過收貨地址,之後就玩唔到(省錢連連消),我之後轉番之前的收貨地址也玩唔到,唔知有無高人教路呢?謝謝。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

有啲小遊戲要用國內ID實名登記
淨用國內電話都唔得
(以前有啲返利網用淘寶ID就得,近半年都要實名認證

男爵府

小倩 發表於 22-3-29 20:35
有啲小遊戲要用國內ID實名登記
淨用國內電話都唔得
(以前有啲返利網用淘寶ID就得,近半年都要實名認證 :n ...

但尋日都仲玩到,今日無拉拉唔得,我朋友嗰d又無問題玩到啊。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

smile888 發表於 22-3-29 20:38
但尋日都仲玩到,今日無拉拉唔得,我朋友嗰d又無問題玩到啊。

仲玩到

放下自在

男爵府

糸邊到可以玩

瑪瑙宮

大廚勳章

smile888 發表於 22-3-29 16:45
今日我在淘寶轉過收貨地址,之後就玩唔到(省錢連連消),我之後轉番之前的收貨地址也玩唔到,唔知有無高人 ...

但我剛剛仲玩到喎。。。見你話唔得我就即刻入去試吓
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

smile888 發表於 22-3-29 16:45
今日我在淘寶轉過收貨地址,之後就玩唔到(省錢連連消),我之後轉番之前的收貨地址也玩唔到,唔知有無高人 ...

响边度进入去玩

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你按「知道了」便可繼續玩,我C6試過

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

啱啱玩完

男爵府

好媽媽勳章

我前日經淘金幣入去玩消消消又係出咗呢個板面玩唔到。根住我過咗幾個鐘,再經活力中心同芭芭農場入去消消消就回復正常喇,再用淘金幣入都無問題

你可以試吓

珍珠宮

原來都有bk jm玩,你哋玩到幾多關?

男爵府

我玩到1812關,
唔知點解玩到好上癮。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

可以玩番,但已經冇咗右手邊果d連羸獎品

男爵府

好媽媽勳章

bufferzone 發表於 22-3-29 21:07
原來都有bk jm玩,你哋玩到幾多關?

我玩完1890,宜家玩緊雲上精英賽,等緊新關卡開

珍珠宮

weiwaiwei 發表於 22-3-29 21:16

珍珠宮

高手
我玩到1137咋

珍珠宮

gruntel 發表於 22-3-29 21:12
我玩到1812關,
唔知點解玩到好上癮。

好犀利

珍珠宮

我iPad突然無咗個game,唔知點搵返出嚟
而家要用iPhone玩,就盲

男爵府

bufferzone 發表於 22-3-29 20:59
你按「知道了」便可繼續玩,我C6試過

我唔得呀

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我都到頂,無玩雲,會玩返全3星 玩玩下就會有新關
放下自在

首頁
12345...12

尾頁

跳至