美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hello. 有冇人用Young Living 既產品?可以分享一下嗎?

複式洋房

想買精油可以iherb買, young living 有少少層壓式銷售,Netflix 紀錄片有播

大宅

Abby` 發表於 22-5-23 22:40
想買精油可以iherb買, young living 有少少層壓式銷售,Netflix 紀錄片有播

Thanks
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

複式洋房

Fionyiu 發表於 22-5-23 22:32
Hello. 有冇人用Young Living 既產品?可以分享一下嗎?

我用緊,我覺得很好用,用油唔用西藥,一家都很健康。☺️ iHerb買的油質素差好遠

民房

Young Living 嘅精油同 Supplement 真係好好,佢可以除時唔 join member 儲分買嘢,但如果你問我,我就覺得儲分抵好多,可以當錢用

民房

回覆 Fionyiu 的帖子

我用咗3年,最初朋友介紹我,我都好抗拒,覺得係推銷,但有一次我咳到個肺好痛,睇咗成個月西醫都唔得,睇中醫又唔得,跟住我就想試吓用精油,我朋友介紹我用呢個牌子嘅精油比我,我試咗2,3日就已經唔痛,好好多,所以我先有信心用,之後我個女自細有皮膚問題,自我親身用過有信心,我就同個女試用 Young Living嘅精油同 supplement ,點知3個月就好番晒,成2年都無再發過,連黑色印都無埋。其實佢呢個牌子真係好好,佢係自家農場種植,再自己生產精油同製造 supplement,外國其實都有醫院用佢啲 supplement,而且佢唔會亂砍伐啲植物嚟維持供應,佢真係等啲樹木自然倒下先用嘅,所以有時有啲貨都會缺貨,而且佢保証係全天然,其他牌子係咪全天然,就要你自己再認真睇吓,因為有啲係計成份有60%天然嘢,就話全天然,但 Young Living 並不是。坦白講要真正用過先知,無用過真係唔會信,最似我最初未用嘅時候咁。

珊瑚宮

回覆樓主:

呢2句已經好假
<精油自家農場種植>用開精油,對精油有點認識, 就知精油來至全世界各地
點自家種植呀?
外國醫院都用?邊間呀
外國醫院唔會用隻無國際認可驗證的精油,yl係無的 。

民房

回覆 cbeyond 的帖子

你可以去睇吓,我地都有飛過去參觀啲農場,參觀佢地點樣蒸餾,如果無去睇過,唔好話人地講嘅嘢係假,謝謝

珊瑚宮

shirley8011 發表於 22-6-15 08:57

你可以去睇吓,我地都有飛過去參觀啲農場,參觀佢地點樣蒸餾,如果無去睇過,唔好話 ...

你有無留意自己講乜
有一個農場,唔代表所有精油都出至自家農場
呢d咪誤導消費者
仲有話醫院用, 邊間, 點解唔答呀。
去得參觀,仲係一般消費者,真心分享
Seller露底了

民房

唉,佢地年年都有搞獎勵計劃嘅,當然唔係個個會員都有得去喇,其實我只係將我知,將我見過同用過嘅分享出嚟,如果唔信我都無所謂,都唔係我開呢間公司🤣🤣,另外我一陣會貼番邊間醫院用 YL 嘅精油,請比啲耐性😊😊

珊瑚宮

回覆樓主:

報紙登出來的

禁止訪問

珊瑚宮

shirley8011 發表於 22-6-15 10:30
唉,佢地年年都有搞獎勵計劃嘅,當然唔係個個會員都有得去喇,其實我只係將我知,將我見過同用過嘅分享出嚟 ...

真的前言不對後語
話人無去過唔好亂噏
轉頭又話佢地有獎勵計劃, 唔係個個會員可去, 即係有無去過?
若果係多醫院用, 隨便已經講到, 仲要等?
仲有, 我想睇邊間醫院正式出聲明用緊, 唔係某職員有買就叫醫院有用

珊瑚宮

大豬小BBBB 發表於 22-6-15 12:05
Dislike young living

傳銷,已經前後口供不夾啦

民房

你呢份報告係超級超級耐年前,不如睇吓下面兩份資料:
http://balanceway.org/%E7%B2%BE%E6%B2%B9%E6%98%AF%E6%80%8E%E9%BA%BC%E6%AA%A2%E6%B8%AC%E7%9A%84/

民房

https://www.nownews.com/news/3247396

珊瑚宮

shirley8011 發表於 22-6-15 20:46

你呢份報告係超級超級耐年前,不如睇吓下面兩份資料:

耐, 但沒講是假, 即係真啦

珊瑚宮

shirley8011 發表於 22-6-15 20:54
https://www.nownews.com/news/3247396

真辛苦, 搵左咁多個鐘先搵到個2篇
係喎, 講到咁好,demeter驗證呢?
一個都未見到yl有喎
不過究竟知唔知乜野係demeter呢

外國醫院list呢,去左邊呀
唔好搵篇台灣報導, 就話台灣醫院用喎, 好易笑死人

珊瑚宮

shirley8011 發表於 22-6-15 20:54

仲有, 閣下究竟係親身去過yl農場, 還是未去過, 請正面回答。

若是未去過, 憑什麼話人亂講, 閣下都係豬噏緊。
若是去過, 閣下講明獎勵計劃, 即閣下生意額好好啦, top sales喎
真辛苦, 要扮分享喎

珊瑚宮

回覆樓主:

差d忘記了,young living 偷運被美國罸款
偷運原來=自家農場
增知識了

Young living被爆由於誇大宣傳受到FDA警告以及因走私偷運苗木等違法行為被美國政府處罰之外,近期面臨的來自眾多消費者的集體控訴可謂雪上加霜。

https://read01.com/zh-hk/zy0Ej8R.amp

首頁

尾頁

跳至