自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

想問book左HK Express, 但只係book左handcarry 來回機票,宜家只係想回程加件寄倉行李返香港,去程唔洗,可以嗎?thx

侯爵府

chumimibbmama 發表於 22-9-26 10:44
想問book左HK Express, 但只係book左handcarry 來回機票,宜家只係想回程加件寄倉行李返香港,去程唔洗, ...

可以

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

可以,入去 home page,揀 “manage”

大宅

好媽媽勳章

micsin 發表於 22-9-26 10:51
可以

有無話幾耐之前要加?因為要睇下買左d乜嘢,可能途中先知要唔要加,thx

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

侯爵府

chumimibbmama 發表於 22-9-26 10:55
有無話幾耐之前要加?因為要睇下買左d乜嘢,可能途中先知要唔要加,thx
...

無所謂 早加平d

大宅

好媽媽勳章

pauline_c 發表於 22-9-26 10:51

加行李呢個手續,麻唔麻煩,同難唔難,因為老人家自己整?thx

象牙宮

chumimibbmama 發表於 22-9-26 10:55
...
如果預唔到,可以check in加的。

大宅

好媽媽勳章

mercurycc 發表於 22-9-27 10:44
如果預唔到,可以check in加的。

因為早d加可以平d, 如果唔難,佢哋可以預早d加,佢哋話去到機場先加,無咁安心,同其實HK Express 有無直接同職員問嘢電話可以查詢?whatsapp 比佢哋話排隊覆我,等左成日到夜晚又話佢哋關門,今日無人覆我,叫我第2日再sent去問

象牙宮

chumimibbmama 發表於 22-9-27 10:51
因為早d加可以平d, 如果唔難,佢哋可以預早d加,佢哋話去到機場先加,無咁安心,同其實HK Express 有無直 ...

好似有即時對話,睇下網頁搵下。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pauline_c 發表於 22-9-26 10:51

係咪要官網訂先可以部分人加?我見經中間agent只可以全部人一齊加
放下自在

大宅

好媽媽勳章

mercurycc 發表於 22-9-27 11:18
好似有即時對話,睇下網頁搵下。

我試左幾日,但襟入去無反應

大宅

好媽媽勳章

cattz288 發表於 22-9-27 11:22
係咪要官網訂先可以部分人加?我見經中間agent只可以全部人一齊加

自己book, 唔係經agent

伯爵府

chumimibbmama 發表於 22-9-27 10:36
加行李呢個手續,麻唔麻煩,同難唔難,因為老人家自己整?thx

講真,如果是老人家自己去,最好一早買會好的,到時好難遙控操作喔

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chumimibbmama 發表於 22-9-27 11:26
自己book, 唔係經agent

我意思係trip.com呢類agency
放下自在

大宅

好媽媽勳章

20091 發表於 22-9-27 11:26
講真,如果是老人家自己去,最好一早買會好的,到時好難遙控操作喔
...

我都係咁諗,所以諗住打電話去問會清楚d,但搵唔到可以直接對話嘅電話,諗住問完,教佢哋就可以

大宅

好媽媽勳章

cattz288 發表於 22-9-27 11:28
我意思係trip.com呢類agency

我要問下佢哋係邊度訂

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

chumimibbmama 發表於 22-9-27 10:51
因為早d加可以平d, 如果唔難,佢哋可以預早d加,佢哋話去到機場先加,無咁安心,同其實HK Express 有無直 ...
起飛前48小時可以隨時LOGIN入去加, 其實唔難, 再唔係你可以幫佢地LOGIN入去加都得

象牙宮

chumimibbmama 發表於 22-9-27 11:25
我試左幾日,但襟入去無反應
可能太多人問,員工小,再試下。

大宅

好媽媽勳章

pluto豬 發表於 22-9-27 11:32
起飛前48小時可以隨時LOGIN入去加, 其實唔難, 再唔係你可以幫佢地LOGIN入去加都得

...

如果唔難,唔係好多部驟,叫佢哋試下先

大宅

好媽媽勳章

mercurycc 發表於 22-9-27 11:33
可能太多人問,員工小,再試下。

我今日已經再試,咁我唯有不停試下

首頁

尾頁

跳至