自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我想請問大家如果最遲10月31號要用晒消費券,否則如果一早會取消係唔係?咁我想問如果呢一張八達通10月1號拍卡係唔係都要10月31號之前用晒裏面啲錢🙏🏻

象牙宮

係講緊2022第一次攞果4千,
唔係今次呀!

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

但新聞講wechat 等等 第一期都是10月31日到期! 係咪真?
我wechat 話上期都是下年2月28先到期喎!

子爵府

mercurycc 發表於 22-10-29 20:53
唔係今次呀!

唔係喎係講緊最近攞嗰$2000喎?一定要在10月31號之前用晒,冇理解就係咁,thx

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

係講緊第一期嗰$5000消費券,要喺10月31號前用晒,因為第一期都好似係分開兩三次攞…唔係講緊10月1號派嘅第二期消費券

子爵府

魚肉翅 發表於 22-10-29 21:08
係講緊第一期嗰$5000消費券,要喺10月31號前用晒,因為第一期都好似係分開兩三次攞…唔係講緊10月1號派嘅第 ...

如果佢講緊第一期嗰$5000消費券,咁應該個個都用晒啦,如果用唔晒咁點攞第二期嗰$2000?

子爵府

evip 發表於 22-10-29 20:57
但新聞講wechat 等等 第一期都是10月31日到期! 係咪真?
...
WeChat嗰啲係2月28號先至到期,因為WeChat 最後一期係一次過$3000所以佢有效日期係出年2月28號

男爵府

tracyyan2015 發表於 22-10-29 21:14
如果佢講緊第一期嗰$5000消費券,咁應該個個都用晒啦,如果用唔晒咁點攞第二期嗰$2000?
...

因為唔係個個都咁快用得晒,我識得有人第一期嗰$5000淨係攞到頭嗰4000,最尾嗰1000都仲未攞…所以第二期都好似未攞,因為第二期嘅有效期好似至到下年頭,所以佢而家搏命咁買嘢希望快啲攞

男爵府

第一期$5000就喺10月31號前一定要攞…. 10月1號派嘅第二期$5000就要喺二月前攞埋
attach1/tmp/php590uRJ

子爵府

[quote]魚肉翅 發表於 22-10-29 21:19
第一期$5000就喺10月31號前一定要攞…. 10月1號派嘅第二期$5000就要喺二月前攞埋

咁我想請問而家呢一張八達通係咪已經用完第一期嘅$4000?唔使10月31號之前用晒啊?thx

侯爵府

tracyyan2015 發表於 22-10-29 21:28
[quote]魚肉翅 發表於 22-10-29 21:19
第一期$5000就喺10月31號前一定要攞…. 10月1號派嘅第二期$5000就要 ...

你要click 我圈住果度先係check第一階段
attach0/tmp/php4xErYY

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

好鬼亂。我用支付寶。初初見到5千10月31日到期,另外5千到出年2月,前幾日無啦啦又有多200係10月31日到期,今日又正常番,唔知佢想點

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mercurycc 發表於 22-10-29 20:53
唔係今次呀!

即係4月時出嗰次?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

evip 發表於 22-10-29 20:57
...

WeChat可以睇到幾時到期。第一期嗰五千係10月尾一定要用;另外嗰五千係2月到期

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

一早用晒,所以唔使理幾時到期

象牙宮

pomanlife 發表於 22-10-29 21:54
即係4月時出嗰次?
係呀!

子爵府

esther_fong 發表於 22-10-29 21:47
你要click 我圈住果度先係check第一階段

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mercurycc 發表於 22-10-29 22:36
係呀!

嗰期一出就用左

mercurycc    發表於 22-10-29 23:08

象牙宮

tracyyan2015 發表於 22-10-29 22:38
已經用晒,呢度有日期寫住。

大宅

使晒囉

首頁

尾頁

跳至