美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

見多人讚Medicube booster H。其實佢同hitachi 導入機function相似嗎?我有部所以訂左ATS. 依家見個個讚又想想地換左部ATS要呢部(emoji)

Userra-有咩gel岩用? 可以做眼下嗎

別墅

ng300 發表於 23-4-25 13:01
見多人讚Medicube booster H。其實佢同hitachi 導入機function相似嗎?我有部所以訂左ATS. 依家見個個讚又 ...

medicube ussera唔可以做眼, 用返佢本身個枝透明gel幾好, 粉色我覺得麻麻

ATS 效果真係睇人, 我用過賣咗
booster H 真心唔錯 又方便

我諗佢作用相似 但原理應該唔同

子爵府

zenmilk123 發表於 23-4-25 13:48
medicube ussera唔可以做眼, 用返佢本身個枝透明gel幾好, 粉色我覺得麻麻

Ussera 有效嗎

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

pekklechan 發表於 23-6-22 22:24
Ussera 有效嗎

我之前買咗,暫時只係純粹自我感覺良好,冇見到有咩唔同

我而家諗住食埋膠原蛋白粉,睇吓會唔會有幫助

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

見多人讚Medicube booster H。其實佢同hitachi 導入機function相似嗎?我有部所以訂左ATS. 依家見個個讚又 ...

我睇啲本地同外國YOUTUBERS介紹,有啲就話用番MEDICUBE嘅GEL,不過亦有人話用CHEAP嘢蘆薈GEL,兩者我都試過,佢自家GEL真係熱力傳得好啲,蘆薈GEL冇咁熱,同埋如果用蘆薈GEL唔好搽太厚,越厚越唔好

眼下我其實都照做,不過係拉住做

伯爵府

原本我都有諗過買BOOSTER H,不過我本身都有部N年前買嘅導出導入機,所以冇買

大宅

有無用過medicube ems?

子爵府

牛牛牛牛 發表於 23-6-23 11:38
我睇啲本地同外國YOUTUBERS介紹,有啲就話用番MEDICUBE嘅GEL,不過亦有人話用CHEAP嘢蘆薈GEL,兩者我都試 ...

即係其實無乜效果?

伯爵府

pekklechan 發表於 23-6-23 12:39
即係其實無乜效果?

主要都係刺激膠原蛋白增生(如有錯請指正),依家嘢真係要睇體質加飲食(咁都要食膠原蛋白補充先生到),效果方面好老實唔明顯嘅,啲YOUTUBERS都話短期唔會見有明顯效果,不過我會KEEP住用

子爵府

牛牛牛牛 發表於 23-6-23 13:46
主要都係刺激膠原蛋白增生(如有錯請指正),依家嘢真係要睇體質加飲食(咁都要食膠原蛋白補充先生到),效果 ...

請問你用左幾耐,其實糾結買userra 定tripollar

伯爵府

pekklechan 發表於 23-6-23 13:59
請問你用左幾耐,其實糾結買userra 定tripollar

我係上次BK有PROMO CODE 買,確實日子唔記得喇,我諗用咗2個月左右,勤力時隔日做,懶就一星期一至兩次

子爵府

牛牛牛牛 發表於 23-6-23 14:30
我係上次BK有PROMO CODE 買,確實日子唔記得喇,我諗用咗2個月左右,勤力時隔日做,懶就一星期一至兩次
...

幾錢呢?

男爵府

牛牛牛牛 發表於 23-6-23 11:38
我睇啲本地同外國YOUTUBERS介紹,有啲就話用番MEDICUBE嘅GEL,不過亦有人話用CHEAP嘢蘆薈GEL,兩者我都試 ...

我都用左成個月,ats果部令皮膚靚左,反而userra感覺唔到。
美容院做緊liftera無針埋線,美容師叫我要停用呢d機(emoji)

伯爵府

pekklechan 發表於 23-6-23 14:42
幾錢呢?

我睇番係折完俾HK$1879.1,送咗好多嘢

伯爵府

ng300 發表於 23-6-23 14:45
我都用左成個月,ats果部令皮膚靚左,反而userra感覺唔到。
美容院做緊liftera無針埋線,美容師叫我要停用 ...

ATS我反而冇買,見有個YOUTUBER話用咗一排反而塊面出粒粒,同埋個時唔見有人講呢部,費事買咗打入冷宮

子爵府

牛牛牛牛 發表於 23-6-23 15:02
我睇番係折完俾HK$1879.1,送咗好多嘢

Thanks

男爵府

我趁618優惠訂咗 ussera,配返原裝 gel。

前日開最低度數用咗一次,我覺得今朝照鏡塊面都 firm 咗少少。我會 keep 住用,希望有效果啦同埋我估自己開中間度數用都應該接受到

伯爵府

meek 發表於 23-6-27 09:38
我趁618優惠訂咗 ussera,配返原裝 gel。

前日開最低度數用咗一次,我覺得今朝照鏡塊面都 firm 咗少少。 ...

我第一次都開一度,不過睇咗好多個YOUTUBERS講都係開到最大度數做,我第二次就開盡做喇,都唔算好熱,係皮膚薄啲嘅位先會覺得熱啲,你可以放膽加度數試試

大宅

我用咗 booster H 差唔多兩個月,未見到好誇張嘅效果。同埋跟佢個方法用會用多咗好多lotion 呀、精華呀。

ussera 我都係啱啱買咗,$15xx. 用咗兩次,so far 都ok.

hitachi 導出導入機我好耐之前有用,覺得真係冇乜效果。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊