自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BB防敏心得分享勳章

黃心穎早前宣布會舉行粉絲見面會,相隔多年再現真身唱LIVE,重新出發。今日(13日)粉絲見面會終於舉行,以歌手身份現身的她更首次現場演繹自己的歌曲和與大家分享以歌手身份再出道的心路歷程,現場更獲3位粉絲撐場!黃心穎即場唱LIVE《Crown Me》和新作《沙包》。她自言作曲填詞帶給她相當大的滿足感,但難以想像個人單曲《Crown Me》要現場跳唱的畫面。而創作過程中,她就大爆與男友泥鯭有分歧:「同泥鯭就多少少分歧,但只係我覺得呢個VOCAL TAKE好過上一個,只係呢啲位上面,但我都係比較聽話,我係好聽話㗎!」

至於目標,黃心穎坦言希望邀請到林夕為她填詞:「呢個係夢想,因為一份好嘅詞好似藝術品咁,所以好希望儲到呢份藝術品,但我自己都要進步多啲先。」她更稱想做旅遊主持多於演員:「有時我起身,哇,唔使早起身唔使返工,嗰種感覺係好幸福,所以要遇到我好鍾意嘅劇本先。」

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

三個粉絲幾好個名可完整出現,兩個「心穎」都可以,一個「穎」都得,得左粉絲見面會就這樣完成。

子爵府

cacandy 發表於 23-7-13 16:22
黃心穎早前宣布會舉行粉絲見面會,相隔多年再現真身唱LIVE,重新出發。今日(13日)粉絲見面會終於舉行, ...

好樣衰,好心咪出黎啦

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

究竟面皮要幾厚至可以死心不息咁喺幕前出現?
佢簡直完美演繹人無恥便無敵

男爵府

BB防敏心得分享勳章

414928 發表於 23-7-13 16:27
三個粉絲幾好個名可完整出現,兩個「心穎」都可以,一個「穎」都得,得左粉絲見面會就這樣完成。 ...
係, 你好細心

WSYSC    發表於 23-7-15 15:23

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

限3個?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

BB防敏心得分享勳章

bmuimami 發表於 23-7-13 16:37
限3個?
得3個,無更多

複式洋房

大宅

2024年龍年勳章

3個粉絲都已經多過我....我得2個粉絲咋......

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

『唔使早起身唔使返工,嗰種感覺係好幸福』

請佢繼續過幸福嘅日子,唔駛再出嚟啦...

水晶宮

cacandy 發表於 23-7-13 16:41
得3個,無更多

形象破咗產,好難支持佢
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

都係節目效果,有幾多粉絲,who care

珍珠宮

414928 發表於 23-7-13 16:27
三個粉絲幾好個名可完整出現,兩個「心穎」都可以,一個「穎」都得,得左粉絲見面會就這樣完成。 ...

可能呢三個都係比錢請

水晶宮

回覆樓主:

感覺佢一直試水溫,睇下有冇復出可能

水晶宮

鼻毛長 發表於 23-7-13 16:48

咁都多過我,我得一個
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

cacandy 發表於 23-7-13 16:22
黃心穎早前宣布會舉行粉絲見面會,相隔多年再現真身唱LIVE,重新出發。今日(13日)粉絲見面會終於舉行, ...

其實佢会考慮完全一世退圈嗎

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果係職粉,真係超肉酸。
邊間公關公司會做得出。
所以職粉已排除

親朋戚友,咁細場面?
已排除……

鐵粉…有可能,而且有團隊

總結,樣衰到無朋友
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

回覆樓主:

點解唔乾脆轉行

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

鼻毛長 發表於 23-7-13 16:48

白兔←二隻字,我啱啱好
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊