自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章

車銀優亮相網上節目《Look Me Up》,宣傳首張個人專輯《ENTITY》,以及將於3月1日首播的主演劇集《美好世界》。

當講到他擁有「臉蛋天才」及「臉蛋部長官」等稱號時,車銀優即怕醜地說:「可以跳過這個部分嗎?」他之後又說小時候一直希望獲得母親的稱讚,但母親擔心他因為太靚仔而自滿,所以忍住不稱讚他:「最近和媽咪飲酒時,她跟我說當時忍得好辛苦。」

而上月他與美國女星India Eisley在美國洛杉磯拍攝時被捕獲,更一度傳出2人約會,車銀優說:「的確是在拍約會的場面,她是新歌MV的女主角,拍攝過程很有趣。」今次是他出道8年來首次推出個人專輯,他透露除了參與選曲之外,他亦有份填詞,希望大家多多期待。

la_source    發表於 24-2-16 11:53

大宅

回覆樓主:

真係好靚仔

公爵府

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

siuleung 發表於 24-2-15 15:40
車銀優亮相網上節目《Look Me Up》,宣傳首張個人專輯《ENTITY》,以及將於3月1日首播的主演劇集《美好世界 ...

超靚仔

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

男爵府

擔心他因為太靚仔而自滿,都有機會既,因為佢真係好靚仔

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

銀優真係好靚仔, 阿媽忍得好辛苦
[img=500,400][/img]

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

真係好靚仔!!!
呢啲先可以叫靚仔

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

神仙顏值

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢細佬都好靚仔,佢父母基因太強大

侯爵府

2024勳章

greencrayon 發表於 24-2-15 15:43
真係好靚仔

零死角男神

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-2-15 16:43
銀優真係好靚仔, 阿媽忍得好辛苦
唔止唔讚, 佢阿媽仲要打沉佢, 話:「外面大把人靚過你, 你要先同人笑, 同人示好, 如果唔係, 人哋會唔鍾意你」

每次比賽攞獎、考第一, 銀優拎到成績返屋企, 佢阿媽係一句都唔讚, 只會話:「哦, 辛苦哂」, 童年銀優勁傷心.

大宅

2024年龍年勳章

suzukiii 發表於 24-2-15 16:36
擔心他因為太靚仔而自滿,都有機會既,因為佢真係好靚仔

如果我個仔咁靚仔都會擔心

伯爵府

好媽媽勳章

他係靚仔, 但唔識做戲, 我個人覺得他喜怒哀樂都係同一個表情, 所以只比人讚他靚仔, 好少讚他做戲

男爵府

烽mami 發表於 24-2-15 16:56
如果我個仔咁靚仔都會擔心

一定啦,應該好多人羨慕有個咁靚仔既仔添

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

은우수호 發表於 24-2-15 16:52
唔止唔讚, 佢阿媽仲要打沉佢, 話:「外面大把人靚過你, 你要先同人笑, 同人示好, 如果唔係, 人哋會唔鍾意你 ...
阿媽咪玩啦, 外面大把人靚過你? 搵多個都難啦, 就算有靚過銀優, 有無咁叻仔先? 成績又好, 運動又勁 , 阿媽唔得再呃銀優呀吓

珍珠宮

iwff 發表於 24-2-15 16:59
他係靚仔, 但唔識做戲, 我個人覺得他喜怒哀樂都係同一個表情, 所以只比人讚他靚仔, 好少讚他做戲 ...
佢驅魔個樣又真係好戲過談情個樣嘅

Island 銀優神父cut

https://www.bilibili.com/video/BV1yM411a7Un/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click

https://www.bilibili.com/video/BV1DA411d7N7/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click

https://www.bilibili.com/video/BV1LM411W7e8/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click

侯爵府

2024勳章

美味 發表於 24-2-15 16:52
佢細路都好靚仔,佢父母基因太強大

所以應該係純天然

子爵府

2024勳章

siuleung 發表於 24-2-15 15:40
車銀優亮相網上節目《Look Me Up》,宣傳首張個人專輯《ENTITY》,以及將於3月1日首播的主演劇集《美好世界 ...

好靚仔期待佢新劇

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

超靚仔

珍珠宮

siuleung 發表於 24-2-15 17:36
所以應該係純天然

係, 細個個樣成個小王子咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊