嬰兒用品

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

各位媽咪妳地好...今次係我第二胎,我現在9 week,都冇咩作嘔作悶,但肥過之前一次,唔會好想食野囉!我Book左東區,我都係做唐仕綜合証做Oscar時先知係孖bb,但唔知係男or女,但醫生話係單輪分兩個,我好驚呀 ,現在唔同得人講 ,怕bb小氣,兩公婆得個驚 ~~

我產期係2010 feb 8

複式洋房

我都係單cell. 唔駛擔心既, 最緊要保持心境開朗.

原帖由 debbiesbl 於 09-7-10 11:20 發表
各位媽咪妳地好...今次係我第二胎,我現在9 week,都冇咩作嘔作悶,但肥過之前一次,唔會好想食野囉!我Book左東區,我都係做唐仕綜合証做Oscar時先知係孖bb,但唔知係男or女,但醫生話係單輪分兩個,我好驚呀 ,現在唔 ...

複式洋房

mglittlecow :咁妳現在幾個月呀?

洋房

你們好,我暫時也是孖,因為醫生話覺得小B發育唔係幾好,所以有機會得番一個,另外我預產期係28 Feb 10,已經book左廣華,不過第一次產檢要去到10 Sep才有得睇,所以現在都係睇住私家。

複式洋房

四個月喇

原帖由 debbiesbl 於 09-7-10 16:24 發表
mglittlecow :咁妳現在幾個月呀?

大宅

我都係準孖b媽咪,而家16w3d,係龍鳳bbs,不過我係09年12月預產期,都一齊分享吓啦

複式洋房

歡迎妳

原帖由 sssukiii 於 09-7-10 23:10 發表
我都係準孖b媽咪,而家16w3d,係龍鳳bbs,不過我係09年12月預產期,都一齊分享吓啦

複式洋房

四個月...咁會唔會好重呢..??

原帖由 mglittlecow 於 09-7-10 17:26 發表
四個月喇

複式洋房

咁...妳產期遲過我...但唔好唔開心啦...想BB好一定要保持心情好呀~~

妳得6weeks呀?...咁快知道發育問題...
我照唐仕先發現...所有咩都唔係好清楚!!!!
我就想等到12WEEKS去私家問清詳情...

原帖由 whelen 於 09-7-10 16:43 發表
你們好,我暫時也是孖,因為醫生話覺得小B發育唔係幾好,所以有機會得番一個,另外我預產期係28 Feb 10,已經book左廣華,不過第一次產檢要去到10 Sep才有得睇,所以現在都係睇住私家。 ...

大宅

畀面勳章

原帖由 debbiesbl 於 09-7-10 11:20 發表
各位媽咪妳地好...今次係我第二胎,我現在9 week,都冇咩作嘔作悶,但肥過之前一次,唔會好想食野囉!我Book左東區,我都係做唐仕綜合証做Oscar時先知係孖bb,但唔知係男or女,但醫生話係單輪分兩個,我好驚呀 ,現在唔 ...

hi ,我係第一胎,我預產期都係2010/2/8, 前幾日第一次照u/s 先知係孖,但未知是單卵定雙卵,點解你咁早做左oscar,唔係11-13 week 先做ga 咩?

複式洋房

咁又唔會喎, 我宜家不過重咗3lb. bb就一個155,土一個151g囉

原帖由 debbiesbl 於 09-7-11 12:02 發表
四個月...咁會唔會好重呢..??

複式洋房

醫院初步安經期計算我週數係12WEEKS,可做唐仕芟,點知照完醫生講我知道係孖係單卵話危險的比雙卵..只得9週唔做得唐仕而東區做孖只得60%價錢一樣..提意要轉沙田做孖B唐仕有90%.

原帖由 PIONQOO 於 09-7-11 12:21 發表

hi ,我係第一胎,我預產期都係2010/2/8, 前幾日第一次照u/s 先知係孖,但未知是單卵定雙卵,點解你咁早做左oscar,唔係11-13 week 先做ga 咩?

複式洋房

咁妳都幾好喎!

原帖由 mglittlecow 於 09-7-11 15:00 發表
咁又唔會喎, 我宜家不過重咗3lb. bb就一個155,土一個151g囉

複式洋房

名 產期 孖仔/女/龍鳳**** ***** **********
(打比媽咪) 2010FEB08 未知

別墅

回覆 1# debbiesbl 的文章

我都是孖, 30/12/09

我在私定做OSCAR $2800 二個都過關

我是單卵的

複式洋房

你預產期同我好近呀. 我係12月26. 你係囝定係囡呀?

原帖由 ngyy123 於 09-7-12 20:44 發表
我都是孖, 30/12/09

我在私定做OSCAR $2800 二個都過關

我是單卵的

別墅

Hello....mine is identical twins too...now around 10 weeks... the expected due day will be 11 Feb 2010. I have a boy and he's now 14 mths old.

[  

神為愛他的人所預備的,是眼睛未曾看見、耳朵未曾聽見,人心也未曾猜到的 ---- 哥前2:9

複式洋房

welcome you & twins baby

原帖由 MMYoyo 於 09-7-13 12:54 發表
Hello....mine is identical twins too...now around 10 weeks... the expected due day will be 11 Feb 2010. I have a boy and he's now 14 mths old.

別墅

回覆 3# mglittlecow 的文章

我的是孖仔, 你呢?

複式洋房

我暫時照到一個係囝. 不過醫生話我係單cell. 所以另一個都應該係囝. 應該同你一樣

原帖由 ngyy123 於 09-7-13 21:07 發表
我的是孖仔, 你呢?

首頁
12345...16

尾頁

跳至