夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今晚同老公去睇流星雨,很浪漫!

版主,呢個係有關夫婦感情啦。還有,可不可以唔好次次都係小manman入黎鬧完就ban post, 咁樣做得好明顯,好厭悶,我提議試下等其他人鬧完先ban post,咁就唔似玩針對la, haha!

男爵府

原帖由 LZKF 於 09-11-17 12:09 發表
今晚同老公去睇流星雨,很浪漫!

版主,呢個係有關夫婦感情啦。還有,可不可以唔好次次都係小manman入黎鬧完就ban post, 咁樣做得好明顯,好厭悶,我提議試下等其他人鬧完先ban post,咁就唔似玩針對la, haha! ...

我真係好想你得到真正既幸福, 呢個世界太多賤男人, 但我知道你係想盡心去做一個好媽媽!

複式洋房

原帖由 星人mama 於 09-11-17 12:12 發表

我真係好想你得到真正既幸福, 呢個世界太多賤男人, 但我知道你係想盡心去做一個好媽媽!

每一個當媽媽的,都會從孩子的愛裡感受到甚麼是真愛吧!男人那些所謂愛是隨著年齡,時刻和際遇所改變,所以無須深究是否真愛,這只是本人對人生的一點見解吧!

男爵府

原帖由 LZKF 於 09-11-17 12:37 發表

每一個當媽媽的,都會從孩子的愛裡感受到甚麼是真愛吧!男人那些所謂愛是隨著年齡,時刻和際遇所改變,所以無須深究是否真愛,這只是本人對人生的一點見解吧! ...

愛情在人生中, 真的是這樣無奈的嗎?
我真的不明白, 為何有些男人可以像公狗一樣?!
不過可以從孩子身上得到真愛, 也算是不錯吧!

複式洋房

浪漫得黎....今晚好凍...樓主著多件衫仲好

複式洋房

原帖由 minimike 於 09-11-17 14:17 發表
浪漫得黎....今晚好凍...樓主著多件衫仲好

多謝關心。

複式洋房

原帖由 星人mama 於 09-11-17 12:42 發表

愛情在人生中, 真的是這樣無奈的嗎?
我真的不明白, 為何有些男人可以像公狗一樣?!
不過可以從孩子身上得到真愛, 也算是不錯吧!

愛情是無奈,因為你要求別人來滿足自已認為是愛的感覺,而每個人的標準也不同。

年輕的男人,沒有家庭負擔,沒有工作壓力,談情說愛的時候,可以不惜一切或毫毛保留地付出,所以不存在任何理性的分析,來得浪漫一點。中年的男人就是內心響往那份不羈與任性,所以發生外遇和婚外情,衝動之後很自然地回歸現實,所以由他們提出離婚的機會率很低。中年以後就不是談愛情而是談感情。年紀越大的男人就越愛他的生命和他的身體某部份啦,哈哈。

公爵府

醒目開學勳章

你出post似'樓'人切多d囉, 如果你自覺有人針對你,你大可以講丫,叫板主做野吧, 真係難明世上甘多公狗&公x

公爵府

醒目開學勳章

你們還有婚姻的承諾嗎?

複式洋房

原帖由 bbcool 於 09-11-17 19:22 發表
你出post似'樓'人切多d囉, 如果你自覺有人針對你,你大可以講丫,叫板主做野吧, 真係難明世上甘多公狗&公x

我介紹兩個好地方比你,非常適合你撩交嗌,一個係街市,一個係超市。不妨考慮一下。

複式洋房

原帖由 bbcool 於 09-11-17 19:26 發表
你們還有婚姻的承諾嗎?

咁你一生人做左幾多承諾呀?實現左幾多呀?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我認為baby kingdom唔係甘岩你來,依個係1個好健康的討論區,你心術不正,視婚姻承諾為無物,仲罵對你好言相勸的人,冇人針對你只係我們意見有分歧

複式洋房

原帖由 安室だがな 於 09-11-17 19:59 發表
我認為baby kingdom唔係甘岩你來,依個係1個好健康的討論區,你心術不正,視婚姻承諾為無物,仲罵對你好言相勸的人,冇人針對你只係我們意見有分歧

我都認為baby kingdom 唔係甘岩我來,不過我喜歡來,哈哈!我剩係視二奶為無物,我亦察覺唔到有好言喎~例如:"你心術不正....."等等。

禁止訪問

複式洋房

原帖由 heichunmum 於 09-11-17 20:24 發表
從樓主的言談,我感覺樓主其實好清楚佢自己的情況,bk係好健康,但我樓主沒說什麼三級野,都唔係好唔健康,始終呢個係佢自己的人生,點都好,始終都係樓主自己有最深的體會,我不應為應該去猜測樓主post呢d野的目的,來討論區都係想傾下計,啱就 ...

多謝你!你所說的絕對不是廢話,係有從多角度去瞭解事情,並帶著包容的心去體會別人的事情。

我記得有段新聞,話個師奶走去鬧豬肉佬坦胸露膊在街市行來行去。我想起都會笑,哈哈哈,因為唔知關佢咩事,豬肉佬話:我好興呀,熱到喊呀,不如你黎做下啦!痴線!

複式洋房

你話男人滾係理所當然,點解仲「一定」要隱暪個女﹖

複式洋房

原帖由 白日豬 於 09-11-17 22:08 發表
你話男人滾係理所當然,點解仲「一定」要隱暪個女﹖

唉!細個咪理解唔到囉,唔該你驗下個椰殼啦!
再講男人滾咪男人的事,又關個女咩事呢?

複式洋房

咦?樓主唔係去左睇流星雨咩?
咁快番黎

複式洋房

好心你慳d啦. 自己都知自己d歪理, 點會同個女講呀. 唔通同自己個女講, 你第日比人滾10穫8穫. 做人2奶. 都無問題. 呢d係男人個天生架. 你個狗公老豆都係咁滾2奶滾你阿媽.

你講d野咁搞笑. 真係要打比d傳媒朋友黎睇下. 反正近排佢地都無乜野寫.

複式洋房

咁你快d灌輸呢d知識比個女,話爸爸滾女人,媽媽又批準,爸爸上去二奶家玩幾個鐘,仲返黎報告佢同件玩具台戲,仲話好愛媽媽,仲拎埋鮮花去接媽媽機,又同媽咪逛書城,兼天寒地凍去睇流星雨,仲話最愛係媽咪,哈哈!

首頁

尾頁

跳至