影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

好煩嘅角色

大宅

好媽媽勳章

我估係古定欣咖

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

法拉唔係我心水,我心水係惠英紅,但法拉都仲可以接受,反而林峰攞我最喜歡電視男角色先係我全晚最不滿的賽果.
(註:我唔係憎林峰架,只係覺得唔應該係佢啫)

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

未夠班, 她自己都知有人唔鐘意晴晴這個角色, 其中一個是我, 比她咁早拎TBB真係害再去!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

阿廢拉真係....全套義海最唔想見到嘅人就係佢。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

仲諗住係胡定欣添..

水晶宮

ME 2 她未夠班

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

其實大家唔鐘意法拉, 係唔鐘意佢個人定係義海入面個角色呢??

我反而幾鐘意佢喎, 如果講係剝就攞獎, 咁胡定欣咪攞硬 ??? 我其實反而唔鐘意胡喎...

成晚如果唔係亞林生拎我最喜愛, 我諗成個賽果我會滿意D...有乜理由要犠牲亞MO先得架

男爵府

我中意惠英紅.

公爵府

我本身唔憎法拉嘅,不過胡定欣同小紅姐都出色過佢就真,睇開d啦,TVB做慣馬架啦!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 wing 於 10-12-6 00:10 發表
其實大家唔鐘意法拉, 係唔鐘意佢個人定係義海入面個角色呢??

我反而幾鐘意佢喎, 如果講係剝就攞獎, 咁胡定欣咪攞硬 ??? 我其實反而唔鐘意胡喎...

成晚如果唔係亞林生拎我最喜愛, 我諗成個賽果我會滿意D...有乜理 ...
係唔鍾意佢演到死唔斷氣講野慢吞吞就係病人呀, 咁嘅演技, 惠英紅竟然輸比佢, 真係笑大人個口:;pppp:

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

公爵府

我都戥惠英紅唔底.

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 芝娃娃 於 10-12-6 00:22 發表
我中意惠英紅.

me too

珍珠宮

熱血金章

原帖由 cream@@ 於 10-12-6 00:02 發表
仲諗住係胡定欣添..

我都係估胡定欣, 佢做壞女孩真係好正.好放.
騷在骨子裡.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我跟樓主的諗法一樣

首頁

尾頁

跳至