懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我上個月中流血入了急症,醫生照過亞B同我都無乜嘢,住了一晚就出院!我唔放心,過咗一日約咗林勇行睇,林醫生話可以做到結構(18w)佢睇我胎盤低咗少少所以可能咁樣出血,之後睇亞B大部份都ok,但睇心臟時話睇唔到啲嘢,我好驚問咩事?佢話應該無咩事,可能個週數睇唔到,之後佢叫我遲啲番去覆診再睇。咁我本身今日去瑪麗照結構,如果話無事諗住唔洗去林醫生果到,咪問亞B個心臟有無事,果個唔知醫生定姑娘問我做咩事,我話自己出去睇過私家個醫生咁講,佢就問邊個醫生,一聽到係林醫生就講咗兩次佢係專業嘅專業,叫我一定搵番佢睇,亞B唔合作前後照咗五次先可以照哂,照到最後果次,佢話佢部機全部照都正常,不過再同我講我一定一定搵林醫生睇多次,聽完佢咁講,我覺得林醫生真係好勁,雖然佢唔多講嘢,貴就貴咗啲,不過為咗亞B都好值得,所以頭先即刻約佢月中照多次,希望亞B無事喇!

複式洋房

引用:我上個月中流血入了急症,醫生照過亞B同我

原帖由 海南雞飯 於 12-02-01 發表
我上個月中流血入了急症,醫生照過亞B同我都無乜嘢,住了一晚就出院!我唔放心,過咗一日約咗林勇行睇,林 ...
我都係睇佢,15w 照結構已經好firm 同我講bb 性別,應該唔多e生做到

複式洋房

回覆:shishi3030 的帖子

記錯,好似係u/s 唔係結構

大宅

回覆:林勇行......(分享吓)

林e生個樣coolcool地唔係點講野,不過有問必答同會問番你野,我睇開佢既partner,結構都自動refer番林e生做

複式洋房

回覆:海南雞飯 的帖子

林醫生係照呢方面的專家,12 週已好肯定話我知係仔定女

子爵府

Dr. Lam 真係好good !
佢係照U/S 權威!

我上一胎OSCAR & 結構都係搵佢,
12 wks 已經好firm 話係仔!仲要一放部機落我個肚,已經即係睇到係仔!

我朋友都12 wks 搵佢做Oscar,又係好firm 話係仔,我朋友仲多口問佢有幾多成係仔,
Dr.Lam 話十成!真係冇邊個Dr. 夠膽噤講!

雖然,貴左啲,但係真係值得!

大宅

我今日20週都係搵林醫生照結構,好清楚同仔細!爸爸都話唔駛再擔心可以安心待產哦~ 佢話正常我放心哂

大宅

我今日20週都係搵林醫生照結構,好清楚同仔細!爸爸都話唔駛再擔心可以安心待產哦~ 佢話正常我放心哂

大宅

大宅

回覆 海南雞飯 的帖子

我上一胎同今次都係搵Dr. Lam check up 同接生,12 week已經睇到性別,次次都照得好仔細(亦都好快檢查完),開刀好好手勢,一d都唔痛,第二日落床已經行得好快

大宅

大宅

回覆:mrstamky 的帖子

我都會搵佢開刀㗎!你有咩經驗吖?可share ma?

大宅

佢既partner尹鎮偉抽絨毛都very good!

yiedip  totally agree!!  發表於 12-2-2 14:35

大宅

多謝大家的分享!月中睇完再同大家講!

伯爵府

海南雞飯,係咪會搵林醫生接生架?

大宅

我都想知佢開刀手勢點呀???

大宅

引用:海南雞飯,係咪會搵林醫生接生架? +

原帖由 Deluxemo 於 12-02-02 發表
海南雞飯,係咪會搵林醫生接生架?
我唔係呀!淨係搵佢做產檢,唐氏同結構咋!琴日果個話林勇行係贊育出嚟嫁,好有經驗,專業嘅專業,應該真係好好!

大宅

我睇開個女醫生,也在仁安掛單的,好似六七十歲了。佢都係轉介我見林醫生 check Oscar 同結構,話佢係贊育師弟,照結構丶抽羊水喺行內好權威,叫我十萬個放心。 Dr Lam 好cool 架 hehe

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

佢係少講野,但你問佢野就一定會答你!我唔理佢係cool定唔 cool,我只要佢專業的分析,總之佢睇完bb話 bb無問題,ok,我就安落晒!

大宅

我前年搵dr lam照結構,幾好,請問佢宜家產檢、結構收幾多$?

首頁

尾頁

跳至