潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如上,俾D意見呀! 中意鮮色靚但唔襟污糟,但深色又百撘。

我試過26好似細咗小小,但30又好似幾bulky 。

大宅

引用:如上,俾D意見呀!+中意鮮色靚但唔襟污糟,

原帖由 Melody_BB 於 12-02-18 發表
如上,俾D意見呀! 中意鮮色靚但唔襟污糟,但深色又百撘。

我試過26好似細咗小小,但30又好似幾bulky 。
26珍貴啲。我會用返classic顏色因為Lindy唔用經典顏色唔似Lindy

男爵府

回覆:Lindy 買鮮色定深色好? 26 or 30?

Lindy 30太大,咩起來成日hi到其他野,尤其人迫多人地方,所以26好D。不過巿面好少26。 不過都要睇下自己身型,襯返。

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

其實我有考慮過Lindy, 雖然26糸啱身啲,但裝唔到嘢!30又好"牙渣"咁!硬糸覺得佢差啲差啲,你知啦,都唔平嫁嘛!驚唔好用,買咗都唔想用。Lindy賣出去又唔糸好值錢所以,考慮中。
如果有諗過糸大象灰etopue, blue jeans 黑色揹過唔好睇!好鈍!見過pink都好靚!但自己唔會!

侯爵府

個人用後感,其實30先裝到嘢,同埋好好襯衫

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有冇相睇

公爵府

回覆:Melody_BB 的帖子

我一定揀26cm因為我唔高,而且我冇乜嘢放,今次去日本買。

男爵府

引用:其實我有考慮過Lindy,+雖然26糸啱身啲,但

原帖由 Winnie~meow 於 12-02-19 發表
其實我有考慮過Lindy, 雖然26糸啱身啲,但裝唔到嘢!30又好"牙渣"咁!硬糸覺得佢差啲差啲,你知啦,都唔 ...
Yes, 我開頭都打算買黑色,因為襟D,但咩上身真係唔掂,唔好睇! 最後買了橙色和深藍,一個26一個30。而家多數用26。其實都載得多野,起碼多過Chanel chain bag.

大宅

回覆:hahaha_baby 的帖子

Lucky you hahaha_baby that the SA offered you both at the same time! May I know how long has you been waiting for the Lindy?

公爵府

引用:Quote:原帖由+Winnie~meow+於+12-02-19+發

原帖由 hahaha_baby 於 12-02-19 發表
Yes, 我開頭都打算買黑色,因為襟D,但咩上身真係唔掂,唔好睇! 最後買了橙色和深藍,一個26一個3 ...
想問2個係乜皮

男爵府

Grosgrain 發表於 12-2-19 11:53
Lucky you hahaha_baby that the SA offered you both at the same time! May I know how long has you be ...
我每次去旅行都入HERMES睇睇有無LINDY, 每次都失望而回....最後忍不住去XX站果D買~

男爵府

trin527 發表於 12-2-19 11:56
想問2個係乜皮
一個togo, 一個clemence~ 尤其LINDY中間摺摺下, 更顯得D皮軟林林...... 買左一個會忍不住買第二個~~

伯爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

比我會揀colourful嘅26cm

禁止訪問

伯爵府

Tks 咁多位意見!

我有個親戚響德國打算叫他幫我買,因為他是男性所以我祇會講要咩size同sharp or dark color 就算,見到就買,見唔到就算,買到咩色都隨緣。

聽大家意見應該鮮色好D。等我再試下咩30上身感覺下先。

侯爵府

日本有好多LINDY, 但價錢約貴HK25﹪

大宅

回覆:hahaha_baby 的帖子

真嘅!我覺得Kelly28都糸緊緊夠咋!估唔到26Lindy都ok!其實我都可以minimize 啲嘢嘅咁令願買個啱身啲,好!重新考慮先得
橙色都靚嫁!但我自己驚難襯衫(我話我自己咋)深藍色穩陣
我最想Togo, clemence 當然c6送croco皮都唔區

大宅

引用:Tks+咁多位意見! 我有個親戚響德國打算叫

原帖由 Melody_BB 於 12-02-19 發表
Tks 咁多位意見!

我有個親戚響德國打算叫他幫我買,因為他是男性所以我祇會講要咩size同sharp or dark col ...
買到請post上嚟睇吓!出去揹下26/30上身比較下

別墅

回覆:mrs.hamster 的帖子

請問tosca即係咩色?

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

引用:+本帖最後由+mrs.hamster+於+12-2-19+14:22

原帖由 mrs.hamster 於 12-02-19 發表

melody_bb
Can you post the photo? Interest in it thanks.

*** I Love My Family ***

首頁

尾頁

跳至