自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

乘坐計程車要小心(KN94X - 劉X忠)!!急

剛收到朋友的email, 作者不詳......自己決定信唔信.... :mrgreen:

==============================

本人由紅磡乘搭一格計程車到尖沙咀華X戲院,行車途中,我看見那個的士司機

不停東張西望,起初我還以為他想兜圈賺多些,但後來我才發現他一直用倒後鏡

望我又轉身望我,我開始心慌,他的眼神是多麼恐怖,心想......快些到就好了!突

然那司機又拿起一張衛生紙對著我說:「小姐妳可否幫我嗅一嗅這張紙巾什麼味呀,

好香o家 ...」

我說:不用了 !!」他又說:「唔係呢...嗅一嗅啦,唔知什麼味呢,真係好香o家,快

些嗅啦...... 」我說真的不要,他還不斷拿向給我,他那種變態的行為令我真的很

害怕,那衛生紙一定有問題,所以我便記錄下他的姓名和職員編號,便大膽地對他

說:「司機轉彎落得啦,唔該。」下車時,他還用一種(燴所)的眼光看著我,我好自然

地打了一個冷陣便趕快下車!當我見到我個朋友時,我對他說所發生的一切,但

反而他叫我算了吧!

去看電影忘記今天發生的事。是我想得太多嗎?至今我仍提心吊膽,如那日的衛

生紙?真的有藥那麼我會發生什麼事呢?有生命危險嗎?會傷害我嗎?會強姦我

嗎?會割除我的內臟賣嗎 ......?會有其他受害者嗎?我真的很怕......也怕有人遇

害所以我應該打這封信通知我所認識的親朋好友!

的士司機編號KN94x 劉x忠 男性短髮瘦削身型 

年齡大約30∼45歲 生命可貴!!
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

珊瑚宮

Re: 乘坐計程車要小心(KN940-劉耀忠)!!急

咁鬼恐怖

複式洋房

唔係下話

侯爵府

我家有隻曳曳豬

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁變態,一定有病!!! ?-(

子爵府

大宅

大宅

[size=x-large]呢條友唔識死.
我家有兩隻大烏龜

男爵府

好媽媽勳章

以後都唔搭的士啦,搭巴士安全d

男爵府

鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

男爵府

咁變態!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

變態

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

別墅

事件唔理佢真定假先啦,但其實咁樣指名道性咁公開人地d未經証實既負面傳聞係犯法架,樓主三思呀!

男爵府

BK Milk勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

KN940 劉耀忠 KN940 劉耀忠 KN940 劉耀忠 KN940 劉耀忠 KN940 劉耀忠 KN940 劉耀忠

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

男爵府

珍珠宮