跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

幫手一歲生日會的媽媽爸爸請進來

一歲生日會已截止報名了,我們要開始處理一些事務了.
1.收錢
2. 找贊助商
等等
我們要開第一次會啦!詳情如下:
日期 : 2006年5月27日(星期六)
時間 : 4:30pm - 6:00pm
地點 : 借出其中一個家庭屋企
請PM回覆me和留下e-Mail..
henrykwok -- 你哋唔"炎"細,我屋企都OK..
kittynleo
pangpatricia
itmum
heima
dendenmi
joyjoyjoy
柑桔
mrs_snoopy
hellohelloalice

大宅

Re: 幫手一歲生日會的媽媽爸爸請進來

ok for me. actually meet the disney (world family) Sales at the same day and same time. May be i need to change the day
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

大宅

sorry... (冇上啦幾日)我唔記得咗拍邊位媽咪合作... 淨係記得係幫手name badges, 坐位編排, etc... 唔該話噃我聽... 我嘅email係 [email protected] 呀....

洋房

It's me... I am Patricia

godivachoc 寫道:
sorry... (冇上啦幾日)我唔記得咗拍邊位媽咪合作... 淨係記得係幫手name badges, 坐位編排, etc... 唔該話噃我聽... 我嘅email係 [email protected] 呀....

洋房

It's OK for me tentatively... because maybe I need to attend a seminar.

大宅

我果日無問題,我屋企係元朗,唔yim遠就嚟啦,順便bbq都得!
email: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章

del.

男爵府

好媽媽勳章

柑桔 寫道:
我果日無問題,我屋企係元朗,唔yim遠就嚟啦,順便bbq都得!
email: [email protected]

Henry爸說
這次招集是Henry媽發起
我那天去了粉嶺XX小學教學生
原本想着回到家妳們都分分鐘開完會
但去妳到我就變了好近,不知Henry媽和其他媽媽會不會讚成

別墅

日期,時間都無問題.

大宅

對不起, 我地幫唔到籌備, 不過到時我就映多d相啦!

大宅

元朗...............to me live in Tsang Kwan O........ quite Far........ but if all the other mother is OK i am ALso ok lar. i will ask my mother to take care of little daniel
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

大宅

Besides, my mail is [email protected]
we can communicate with MAIL , may be better
Thanks Henry

複式洋房

I am OK too

大宅

sorry ar... 之前忙到冇物時間上嚟... 唔好意思呀

個日你會唔會去呀? 我唔一定得... 元朗咁遠... 我住tko, 真係唔知搭咩去 ?-( ... 而且星期六晚要去老爺到食飯(唔可以遲到!!)... 係元朗出嚟唔知幾點... 可唔可以係市區? 如果唔得, 我就另外搵 patricia 跟進啦... 唔知得唔得呢

pangpatricia 寫道:
It's me... I am Patricia

[quote]
godivachoc 寫道:
[/quote]

洋房

I also think Yuen Long is quite far away. I live on Island East. Can it be somewhere in the middle? Like TST, Mongkok or others. I don't know, just some suggestions.

大宅

咁不如搵達地方tea啦!咁會方便d!

男爵府

好媽媽勳章

咁都好,不如去尖沙咀YMCA..可上去睇睇地方..

洋房

唔好意思, 我諗我幫唔到你們籌備啦,因為呢幾個月公司好忙,焯文爸經常不在香港,抽唔到時間呀. 不過到時焯文爸會比心機同大家映多d相啦! Sorry!! Sorry!!

大宅

henrykwok 寫道:

贊成!

別墅

me, too.
柑桔 寫道:
[quote]
henrykwok 寫道:

贊成! [/quote]

首頁

尾頁

跳至