夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉, 我C6 係衰, 但呢D係我兩公婆既問題而產生(由始至終我都承認我都有責任既), 我地溝通咗, 既然大家仲愛大家, 咩事都可以解決...佢都認晒衰仔!!!!

我真係好憎個小三, 呢頭又話唔係想傷害我(喂, 你一路用把刀拮我心口, 一路話唔係想傷害我, 你精神分裂ga), 我C6同佢講清楚啦......個頭又玩自殺逼我C6見佢, 仲死纏爛打 send 埋晒D message 話我老公係負心漢呀..... 仲好掛住你呀....... 個心好痛呀.... 喂你一開始就知人地有老婆仲中個頭理去!!

見唔work!

最後仲夠膽死同我老公講同我share個老公(我氹我C6講心事時講的), 一個月一日陪佢都好... 我同我老公講唔好一個月一日, 日日陪佢都得, 不過同我離咗婚先啦!

其實如果我C6要個小三唔要我, 我一D都無問題. 勉強無幸福! 你個小三有本事咪攞我C6去駛囉, 我唔恨呀!!

但係要我share個老公? 你食屎啦! 之前我唔知我做咗傻婆咁耐, 依家你以為我好似你咁白痴???

做女人做到佢咁, 咁無尊嚴, 影衰晒我地呀!

孽緣呀孽緣呀... 個小三下次又唔知玩咩!! 呢pat屎,有排我C6執呀, 抵死!!

如果有男人睇到呢個post, 想玩婚外情的真係要三思呀!!!!

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

回覆:呢D小三, 真係影衰晒我地D女人!!!

攞嚟賤

男爵府

引用:攞嚟賤 +

原帖由 SUGAR0612 於 12-11-30 發表
攞嚟賤
賤精,呢個世界無哂男人咩,係都要人老公。

男爵府

畀面勳章

乞人憎 不知所謂

大宅

大宅

回覆 kws226 的帖子

我諗起好耐之前睇過套戲, 美國片---"孽緣", 內容大約係講個男主角搞女人, 以為玩完就算, 後來個女人真係鍾意咗個男主角, 就想盡辦法搞個男主角個老婆同D仔女, 恐嚇, kidnapp, 扮應徵做佢家庭保母..... 最抵死係個女人又老又醜樣, 個男主角個老婆又靚又善良(好似我呀 haha.... 最後個男人忍唔住發顛殺死咗個女人.

可能下次個小三搞我C6公司, 再搞我地屋企...

大宅

係呀,啲女人為咗唔放手,話可以照顧埋我兩母子、叫個男人得閒陪下佢食飯就得喎!我自問唔可以同人分享同一個男人。如果呢啲先叫做愛,我投降!

Kambee  你快D叫佢早d唞!  發表於 12-11-30 18:13

複式洋房

:;pppp: Female should not start a relationship with a man who has family even though the man take action 1st. Though the main problem is on man, but the lady have bad effect on C6's whole family.
Kambee, i don't know who take action 1st in your case, i just refer to normal case.

大宅

呢啲咁既女人,不知廉恥!明知個男人都唔同你一生一世,點解唔正正經經搵個單身男人呢!

Kambee  一日都係我C6衰!!!  發表於 12-11-30 18:41

大宅

回覆 hoching692 的帖子

No matter who took the action first. My C6 is no doubt to take the blame for his mistake on this case. The main point I am now saying is why that woman doing so many nonsense things which are harmful to all of us. I think she is really love my husband and just want to do something to stay with him.....but she lost all herself-respect!!!

珍珠宮

畀面勳章

小三,賤精!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

男爵府

樓主我好欣賞你態度!既可寬容亦能瀟灑,也睇得出你好愛你老公,你老公最後回頭都係當然的 打倒小三

男爵府

回覆:Kambee 的帖子

最憎呢d女人,甘濺唔去做雞。

大宅

回覆:Yang81 的帖子

自信令你贏咗襯仲未太樣衰小三收手罷啦

別墅

這種女人應立即落地獄

侯爵府

BK Milk勳章

伯爵府

賤小三,叫佢去死啦!

男爵府

小三应该拉去打靶!!!

大宅

真係好黑人憎

我個電話上吾到BK呀?有邊位高人教我點做,謝謝

首頁

尾頁

跳至