自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我住村屋,本身寬頻完左約好多年,一路都冇續約都係俾緊$218,大約2星期前收到信話俾2個選擇我,1係簽24月約$268,一係就唔簽約俾$298,睇到佢封信我就覺得你間公司加價之餘重要逼我簽約,睇死得佢一間公司可以用,打電話去cs度問,d sales態度又唔好,淨係識答係咁架啦,你唔簽約都得架,俾貴d,都唔知係d咩答案黎,我得果6M重要加我價,真係好過份!

js1204  同你一樣,但可能地區唔同如果唔簽約要$398,所以cut左,以後用電話上網。  發表於 13-3-11 12:58

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

引用:我住村屋,本身寬頻完左約好多年,一路都冇續

原帖由 心傷 於 13-03-11 發表
我住村屋,本身寬頻完左約好多年,一路都冇續約都係俾緊$218,大約2星期前收到信話俾2個選擇我,1係簽24月約$26 ...
咪就係囉,最衰用唔到第二間,焗我用貴plan,用左10年,一毫都唔減:;pppp::;pppp::;pppp:

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

回覆 tracyliu 的帖子

我用佢都用左有8年啦~點傾都傾唔到

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

心傷 發表於 13-3-11 12:34
我住村屋,本身寬頻完左約好多年,一路都冇續約都係俾緊$218,大約2星期前收到信話俾2個選擇我,1係簽24月約$26 ...

無第二間既話就硬食

瑪瑙宮

畀面勳章

回覆:網x行寄信黎要我續約

我都係,搶錢

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩.... 咁貴, 我都就黎到期, 等我八定其它先

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢好清楚內有無得揀

子爵府

我都係..但我 已CUT~!
轉左用數碼通喇..4GWIFI囉! 不過自己要買隻 "旦" , 入左咭入去就用得, 仲可以SHARE WIFI, 叉好電仲可以拎出街用!
嘿! 其實 明知要焗用佢都唔係問題, 但 態度勁差囉, CUT 客線!

男爵府

引用:我都係..但我+已CUT~!轉左用數碼通喇..4GWI

原帖由 艾莉 於 13-03-11 發表
轉左用數碼通喇..4GWIFI囉! 不過自己要買隻 "旦" , 入左咭入去就用得, 仲可以SHARE ...
我都想cut. 數x通 4Gwifi 穩定嗎?

瑪瑙宮

艾莉 發表於 13-3-11 12:58
轉左用數碼通喇..4GWIFI囉! 不過自己要買隻 "旦" , 入左咭入去就用得, 仲可以SHARE ...

你就好啦 我屋企仲要收唔到電視 靠晒pxxw

公爵府

我都收到呀,我都諗住cut, 咪用流動寬頻囉。cut 上網唔影響now tv 架

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我住土瓜灣尼度都係尼個收費,話送個兒童台不過講完到依家都無人上來安裝。打上去轉來轉去晒我時間都未人答到我幾時來裝。

桐桐2009年1月17日出世2.83kgs.
泳浠2011年3月31日10:01出世2.8kg

男爵府

回覆 艾莉 的帖子

我都諗住CUT啦~~SMARTONE呢個要買隻旦,係邊度買架??
佢D SALES真係態度超差囉

艾莉  CHECK PM呀.... 我費事係度公開講  發表於 13-3-11 14:34

子爵府

引用:Quote:艾莉+發表於+13-3-11+12:58+我都係..

原帖由 RSG媽媽 於 13-03-11 發表
你就好啦 我屋企仲要收唔到電視 靠晒pxxw
請問你住邊度? 連電視都收唔到

瑪瑙宮

2521 發表於 13-3-11 14:14
請問你住邊度? 連電視都收唔到

唐樓 比高樓大廈包圍 又無高清 所以物都收唔到

瑪瑙宮

milk323 發表於 13-3-11 13:39
我都收到呀,我都諗住cut, 咪用流動寬頻囉。cut 上網唔影響now tv 架

淨係now tv都要比錢架嘛 衣家我上網+now tv $268一個月囉
齋now tv應該點都要百幾走唔甩 再+上網 應該都差不多價錢 咪費鬼事
如果佢再+我就要諗諗

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

paperplane 發表於 13-3-11 13:32

數x通新界未必收得好,有無朋友用緊,請佢來試試先無彷......

paperplane  thx  發表於 13-3-12 18:19
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

艾莉 發表於 13-3-11 12:58

請問你隻蛋買左幾多銀, 有幾多容量, 我啱啱睇完, 果隻蛋賣6百幾銀, 有廿幾擊 ?? 無限share, 去台出張card 就得, 不過只可以用大card, 你隻蛋好吾好用, 有無multi 插card (即係大小都得) ?? 同埋你係smart lon 出card幾多銀 ?? thanks ~

大宅

子爵府

paperplane 發表於 13-3-11 13:32
你手機有無上網?如果有, 你試試 . 手機上網順既, 佢個WIFI都係差唔多,如果手機上網 唔係好得就唔好搏

paperplane  thx  發表於 13-3-12 18:19

首頁

尾頁

跳至