想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

試了三次, 一次比一次痛, 塞唔入...今日本應照下卵泡有幾大, 但因為塞唔入所以唯有靠照肚, 但醫生話冇咁準! 聽日要再試多次, 究竟我可以點做呢??

公爵府

引用:試了三次,+一次比一次痛,+塞唔入...今日本

原帖由 Lovehopefaith 於 13-06-14 發表
試了三次, 一次比一次痛, 塞唔入...今日本應照下卵泡有幾大, 但因為塞唔入所以唯有靠照肚, 但醫生 ...
妳指用鴨仔照陰超嘛?會否是太緊張喔

大宅

原帖由 Lovehopefaith 於 13-06-14 發表
試了三次, 一次比一次痛, 塞唔入...今日本應照下卵泡有幾大, 但因為塞唔入所以唯有靠照肚, 但醫生 ...
relax d... 放鬆下面同pat pat

禁止訪問

大宅

回覆:照超聲波照唔到>

是咁的, 因為我同c6結婚幾年都不能成功dodo...所以希望可以做IUI , 唔知係咪因為我無經驗, 所以當塞陰超支野入去,都未照到已經痛到勁縮!! 我已經叫自己放鬆d,又透大氣, 但...我第一次照表現好點, 點知愈做愈差, 好驚因為咁會做唔到IUI 啊...

男爵府

引用:是咁的,+因為我同c6結婚幾年都不能成功dodo

是咁的, 因為我同c6結婚幾年都不能成功dodo...所以希望可以做IUI , 唔知係咪因為我無經驗, 所以當塞陰超支 ...
結婚幾年都無do, 咁影響唔單止生育問題喎

禁止訪問

回覆:Lovehopefaith 的帖子

大宅

謝謝各位鼓勵!! 聽日再放鬆一D, 頂梗上!!!

大宅

回覆 wanmm323 的帖子

係呀...但我地家計會輔導都去過, 藥又食過, 都係唔得...><~ 可能都係工作壓力大, 同埋心理影響...幸好我地感情基礎好好的, 所以都好恩愛的~~
就係想要BB的時候, 試極唔得會氣餒...

公爵府

建議先吃止痛藥才出發往醫務所,當醫生拿鴨仔準備放入時妳深呼吸及慢慢排氣放鬆自己時一邊想想現在的所有痛苦會換取將來自己跟先生的BB笑臉,妳期望想先生囝囝定囡囡,打算改咩名。。。這時應該差不多照完的了

大宅

引用:建議先吃止痛藥才出發往醫務所,當醫生拿鴨

原帖由 bb8398 於 13-06-15 發表
建議先吃止痛藥才出發往醫務所,當醫生拿鴨仔準備放入時妳深呼吸及慢慢排氣放鬆自己時一邊想想現在的所有痛 ...
是的! 我會試下!!! 感激分享!!!

男爵府

樓主,其實我曾經都好似你咁,怕得要死,對呢樣嘢直情恐懼/抗拒。其實你自己除了要放鬆之外,你c6亦要學習點比信任你,令你知道呢樣嘢係唔洗怕嘅,你信任你c6就會易好多。祝成功呀!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我都唔知講乜好, 加油. 加油... 放鬆D,

大宅

各位, 多謝你地支持啊!! 我啱啱再照,成功咗呀!!右邊17,左邊12,聽晚可以打破卵針了! 醫生今日轉了一支小型d既棒先得!! 佢都好開心, 話reserve呢支俾我

別墅

加油!我都剛剛照完,預計20號抽卵,你係邊度做呀?

公爵府

引用:各位,+多謝你地支持啊!!+我啱啱再照,成功咗

原帖由 Lovehopefaith 於 13-06-15 發表
各位, 多謝你地支持啊!! 我啱啱再照,成功咗呀!!右邊17,左邊12,聽晚可以打破卵針了! 醫生今日轉了 ...
叻叻加油喔,BB等緊妳努力製造他/她的

大宅

henwingbb 發表於 13-6-15 13:40
加油!我都剛剛照完,預計20號抽卵,你係邊度做呀?
我0係養和做iui......你呢?我18號做, 緊張!!!

大宅

bb8398 發表於 13-6-15 13:45
叻叻加油喔,BB等緊妳努力製造他/她的
多謝你呀!!! ^^ 我最後真係食左2粒止痛藥先入去, 感覺真係定d!!!!仲有勁透大氣...入同出個下真係痛, 但照的時候都ok! ^^

別墅

回覆:Lovehopefaith 的帖子

我都係養和做,不過ivf
應該20號抽卵
一齊加油過版!!

大宅

回覆 henwingbb 的帖子

係呀?!?!? 鄧醫生定駱醫生?
好"翹"呀!

首頁

尾頁

跳至