自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

其實我唔知可唔可以post喺度,不過真係好激氣!我呢幾日下面唔多舒服,上網搵下資料懷疑自己念珠菌,咁我有個朋友有經驗就打電話問下佢啦,講緊之際個c6走埋嚟搞搞震!我之前已經同佢講過我應該中招,佢係知道嘅!咁我當然stop佢啦,佢之前都試過咁樣開玩笑,我見佢停手就無理佢,點知佢示意要我同佢xx!係咪白痴架~我講緊電話架,真係想問佢,佢可唔可以一路食飯一路吹喇叭呀!!我梗係唔啋佢啦,細女又喺廳嗌緊,我咪叫佢睇下個女囉,佢就彈起身發脾氣話唔駛煮佢飯自己出街食!我真係勁火呀,依家咩事先?要嬲嗰個都應該係我啦,明知我已經煩惱緊身體問題,仲要我做呢d嘢,當我係咩呀?我無氹佢,由得佢走,大家分析下,到底係咪我問題?

伯爵府

引用:其實我唔知可唔可以post喺度,不過真係好激

原帖由 KoyeBaby 於 13-07-04 發表
其實我唔知可唔可以post喺度,不過真係好激氣!我呢幾日下面唔多舒服,上網搵下資料懷疑自己念珠菌,咁我有個朋 ...
係佢好離鐠,完全唔理人感受!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實我唔知可唔可以post喺度,不過真係好激氣!我呢幾日下面唔多舒服,上網搵下資料懷疑自己念珠菌,咁我有個朋 ...
佢熱得制,c去沖涼。

大宅

回覆:c6咁都要嬲!我覺得好無理取鬧(18+慎入)

你無問題,俾著我都勁嬲啦,不過唔好理隻c6住,樓主你睇咗醫生未呀祝早日康復

珍珠宮

春季勳章 玩具勳章 畀面勳章

我c6都係咁架!!成曰手多多煩住晒,最鐘意係人地傾緊電話果陣!
之後罵佢,
佢就會話“好巴閉咩!以後唔搞你!”
最後炆到我!
“好阿!有本事咪掂我對x!

瑪瑙宮

咁佢去那裡開飯

珍珠宮

和諧和諧~~~男人總會有用下面諗嘢嘅時候
下左啖氣就無事,唔好咁嬲

KoyeBaby  我嬲之餘仲好hurt  發表於 13-7-4 19:28
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

環保接龍勳章

KoyeBaby 發表於 13-7-4 19:09
快d睇醫生, 食藥加塞藥會好快好番, 吾好再搞野住, 你c6好過份

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

naturaljoe 發表於 13-7-4 19:16
係佢好離鐠,完全唔理人感受!!!!

我完全覺得不被尊重呀!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

這個男人好自私。

唔好睬佢。

KoyeBaby  無理佢啦~  發表於 13-7-4 19:30

侯爵府

畀面勳章

你C6唔係好識體諒同尊重你,等佢平靜返時同佢攤開來傾,講返你感受,等佢知道佢咁做係唔尊重,至於身體方面,快D去睇醫生,祝早日康復!

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

樓主完全無錯..無問題
你C6錯哂..有問題..一D都唔體諒你..
學我C6話齋...來日方長驚無時間咩..
個細女晌到應該要檢點下..
要XX都要等仔女訓哂先啦..
唔係咁大模C樣呀嘛...

KoyeBaby  中哂point  發表於 13-7-4 19:36
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Jessie@Flora 發表於 13-7-4 19:20
你無問題,俾著我都勁嬲啦,不過唔好理隻c6住,樓主你睇咗醫生未呀祝早日康復

...

我聽日會去睇,因為睇開個女醫生好早閂門,我唔想俾男醫生睇...

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

咁樣啲男人會不會有籍口出去滾?!你啲他們有幾無賴架啦!

KoyeBaby  佢要返工,唔夠時間!除非佢工都唔返啦~  發表於 13-7-4 19:33

水晶宮

mouth:你老公好似細路仔,你就反應大左d

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢咁衰架

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

SUGAR0612 發表於 13-7-4 19:20
我c6都係咁架!!成曰手多多煩住晒,最鐘意係人地傾緊電話果陣!
之後罵佢,
佢就會話“好巴閉咩!以後唔搞 ...

講真平時我會由佢,當係夫妻之間嘅情趣,我ok~但係今日嘅情況,佢有顧我感受嘅都唔應該咁玩囉!又嬲又傷心呀...

Onlok    發表於 13-7-4 19:53

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

男人經常性用下半身諗野... 算啦, 樓主都唔好嬲太多, 拿拿聲去睇醫生先!

KoyeBaby  我聽日會去睇,因為睇開個女醫生好早閂門,我唔想俾男醫生睇...  發表於 13-7-4 19:35

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:樓主完全無錯..無問題你C6錯哂..有問題..一

原帖由 家家公主 於 13-07-04 發表
樓主完全無錯..無問題
你C6錯哂..有問題..一D都唔體諒你..
學我C6話齋...來日方長驚無時間咩..

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

happyb_happyb 發表於 13-7-4 19:24
快d睇醫生, 食藥加塞藥會好快好番, 吾好再搞野住, 你c6好過份

聽日會睇~依家我都完全無心情搞咩啦,就係佢仲要咁我先更火滾!

首頁

尾頁

跳至