美容扮靚

跳至

首頁
12345...16

尾頁

珍珠宮

原本打算國外做thermage 或ulthera ,現在軚,發覺好似ultra v lift仲方便,冇咁痛,又平好多。。。希望留香港做。有冇JM分享一下?

#103 終於做了

#181 分享了做完V Lift 一星期的效果(有相前後)

#231 分享了做完V Lift 三星期的效果(有相前後)

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:Happy小米 的帖子

有興趣

子爵府

回覆:Ultra V lift(4D埋線)有冇人做過

我都好想知,但好似好小人做

珍珠宮

引用:有興趣

原帖由 vet 於 13-09-15 發表
有興趣
你有冇資料?
Vlift 收包包面,同双下巴,效果好似明顯過thermage
可能軚ultra v lift

眼蓋松v lift 未必搞到的話,可能在齋做眼thermage 攞,12xxx。
面做4D 埋線萬幾,加埋3萬搞掂.

伯爵府

Happy小米 發表於 13-9-15 09:30
你有冇資料?
Vlift 收包包面,同双下巴,效果好似明顯過thermage
可能軚ultra v lift
但我見人話埋某D位隻眼都可提升

珍珠宮

引用:Quote:Happy小米+發表於+13-9-15+09:30+你

原帖由 celiacc 於 13-09-15 發表
但我見人話埋某D位隻眼都可提升
但我係成塊眼皮松,細個單眼皮變双眼皮

伯爵府

http://www.ubeauty.com.hk/member_blog/rachelcat/2013/07/v-lift/

珍珠宮

引用:+http://www.ubeauty.com.hk/member_blog/r

http://www.ubeauty.com.hk/member_blog/rachelcat/2013/07/v-lift/
我都看過這個,但果個醫生唔係皮膚專科醫生黎喎。

伯爵府

其實好多都唔係,同埋我估ultra v歸入plastic surgeon 多D!不過見到咁多針,真係好驚!thermage始終係表面,非入侵性,始終安全d

珍珠宮

引用:其實好多都唔係,同埋我估ultra+v歸入plasti

其實好多都唔係,同埋我估ultra v歸入plastic surgeon 多D!不過見到咁多針,真係好驚!thermage始終係表面,非 ...
似針灸。

子爵府

回覆:Ultra V lift(4D埋線)有冇人做過?

其實v lift 嗰啲係咪因為肥, 所以v 面變U面?

珍珠宮

引用:其實v+lift+嗰啲係咪因為肥,+所以v+面變U

原帖由 fathippo 於 13-09-15 發表
其實v lift 嗰啲係咪因為肥, 所以v 面變U面?
係地心吸力,加皮膚松弛令皮肉下垂。

子爵府

引用:Quote:原帖由+fathippo+於+13-09-15+發表其

原帖由 Happy小米 於 13-09-15 發表
係地心吸力,加皮膚松弛令皮肉下垂。
但我發現身邊瘦既人,真係無U面!我成日喺到諗,既然唔捨得花錢,不如的起心肝減肥?!唔知係咪同肥瘦有關!想請問你係肥定瘦?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Happy小米+於+13-09-15+發表

但我發現身邊瘦既人,真係無U面!我成日喺到諗,既然唔捨得花錢,不如的起心肝減肥?!唔知係咪同肥瘦有關 ...
我身瘦,但面肥。一肥就面肥先果隻。
5"3', 106磅。

男爵府

好似都台灣平?但keep到幾耐?侵入性療程我都唔係好放心....

男爵府

有無睇過台灣blogger igisele? 佢都岩岩share左4d埋線同thermage,佢兩樣一齊做....好正

子爵府

引用:好似都台灣平?但keep到幾耐?侵入性療程我

原帖由 jopig 於 13-09-15 發表
好似都台灣平?但keep到幾耐?侵入性療程我都唔係好放心....
Last 到1年

珍珠宮

引用:有無睇過台灣blogger+igisele?+佢都岩岩sha

原帖由 jopig 於 13-09-15 發表
有無睇過台灣blogger igisele? 佢都岩岩share左4d埋線同thermage,佢兩樣一齊做....好正

...
佢係咪做過削骨,我覺得佢一啲都唔靚。。唔似真人。。

男爵府

引用:Quote:原帖由+Happy小米+於+13-09-15+發表

但我發現身邊瘦既人,真係無U面!我成日喺到諗,既然唔捨得花錢,不如的起心肝減肥?!唔知係咪同肥瘦有關 ...
有好多人瘦,但年紀大左,真係對抗唔到地心吸力,有啲面既鬼鼠肉會下垂,蘋果肌又開始dum,又有咀邊肉,虎紋都開始明顯.......

男爵府

引用:Quote:原帖由+jopig+於+13-09-15+發表有無

原帖由 Happy小米 於 13-09-15 發表
佢係咪做過削骨,我覺得佢一啲都唔靚。。唔似真人。。
佢做太多野喇,但淨係講thermage同埋線前後個緊實度真係爭好遠

首頁
12345...16

尾頁

跳至