在職全職

跳至

首頁
12345...10

尾頁

洋房

有無城大畢業的媽媽呀!

我返學時, 果時已經在九龍塘又一城對面, 不過入學時仍是城市理工, 我有個8歲仔仔.

洋房

Re: 有無城大畢業的媽媽呀!

未有嘅?

大宅

我都係城大畢業, 果時剛剛建成又一城, 都好多年啦 !!!!

洋房

Hello, OT,

張相個BB好cute呀, 幾大呀?

男爵府

me too ar!

洋房

hello, littleteddy,

你的小朋友幾大呀? 仔仔定囡囡呀?

我95年畢業? 你呢?

大宅

joycehk 寫道:
Hello, OT,

我個囝就嚟 14個月啦 !

大宅

Hello,各位媽咪!!

我都係讀City,94年畢業(EPC).

洋房

OT 寫道:
[quote]
joycehk 寫道:
Hello, OT,

我個囝就嚟 14個月啦 ! [/quote]

OT,

小朋友6個月至2,3歲最cute, 我都好懷念仔仔6個月大時, 係我大脾跳吓跳吓 的得意情況, 多抽時間倍他, 時間好快就過, 我的仔仔轉眼就已經讀小學了. :wink:

洋房

琬晴B 寫道:
Hello,各位媽咪!!

我都係讀City,94年畢業(EPC).

琬晴B,

hello, 真係開心, 我都係讀EPC gar,
你的小朋友幾大呀? 係咪囡囡呀?

民房

hi, all ,

My son is 17mths old, ot, are you take photo from mybbphoto? my boy was taken photo here while he was 8mths old. very nice i like it so much. ... i also from cityu
:wink:

洋房

bbbee 寫道:
hi, all ,

My son is 17mths old, ot, are you take photo from mybbphoto? my boy was taken photo here while he was 8mths old. very nice i like it so much. ... i also from cityu
:wink:

bbbee,

hello,

i have also brought my son to studio for taking photo when he was around 7-8 months. those photos are also very lovely. 小朋友細個真係好cute, take more photos for your boy呀. 而家我仔仔大個左, 比較少影咗lu.

你邊年畢業?讀邊科呀?

男爵府

我個係仔仔,就快十五個月la,我97年畢業 ga,都10 年la,係wo,各位你地宜家做邊行ga?

複式洋房

我都是City畢業 96 (IS)
有個囡囡剛一歲。大家好呀

洋房

各位早晨

06mama/12 mths girl/96 畢業/ 讀IS
琬晴B/94畢業/讀EPC
bbee/17 mths boy
OT/14 mths boy
littleteddy/15 mths boy/97畢業
joycehk/8 yrs boy/95畢業/讀EPC/merchandiser

各位姊妹自由加資料la!!!

該用戶已被刪除

洋房

hello, LittleLittleChicken,

你馱緊第2個bb, 恭喜恭喜, 祝你生個肥肥白白ga健康快樂ga豬仔/女.
你係freelance writer, 寫咩類形ga書呀?

大宅

我是2000年畢業ga, 我讀BBA MARKETING

而家做緊金融業....

洋房

06mamam,

hello, 你好, 你囡囡好可愛呀!!
你囡囡暫時係呢個topic ga 唯一女仔, 第時有機會gathering你囡囡實最受歡迎. :lol:

洋房

hello, hybb,

呢2年股市好暢旺, 你做金融業, 係咪好正?!

你小朋友幾大呀?公子定千金呀?

首頁
12345...10

尾頁

跳至