跳至

首頁
12345...20

尾頁

男爵府

旺角 playgroup ^^

旺角playgroup同學仔:

今個星期六上完堂去tea一tea囉, 我都唔豬旺角有乜好地方high tea, 大家相量下喇~

新世紀

如果唔怕貴既, 帝京tea buffet 依家over 10個有8折, 折實要$113一位

tea buffet

大宅

Re: 旺角 playgroup ^^

人數多帝京 tea buffet 都唔錯, tea buffet 乜野時間嫁?

如果人數少, 可以去 Delifrance OR Strawberry Forever Dessert Cafe, d tea set 唔錯播, 又唔使食禁多野, 您知啦 ... 我仲係好肥麻

仲有呀, 您哋有冇報名 4 月 playgroup, 我有報但 2-3pm 時間太趕啦, 我 c6 又趕唔切 join, 所以下次可能同唔倒您哋上堂呀 :-( , 宜家等 Smart Kids' Club 回覆呀 !

大宅

我都覺得好趕, 4月份其實可唔可以3:00-4:00呢? 因為我放1:00如果我c6番左大陸,我就要番屋企先再出黎, 根本唔夠時間架.

ssuzne,
smart kid's club 可以只報playgroup 咩, 定係要買佢套碟先架

ricebb,
check pm 啦.

男爵府

我都想番3-4多d呀, 2點我都好趕, 要改樂樂平日既schedule, 等我問下夏小姐又無得改時間先~

MonBaBa,
覆左喇~

ssuzne,
smart kid's club 乜野價錢呀?

男爵府

ssuzne,

tea buffet 3:30-5:00

Delifrance OR Strawberry Forever Dessert Cafe 都好呀, 邊間擺bb車放便d ga?

大宅

ricebb,

我哋玩果間唔係 smart kid's club ? 我仲以為係 tim.

好呀, 如果改 3-4 好好多, 敢琳琳可以継續同 樂樂, 希希, ... 做同學仔

大宅

BK Milk勳章

我想問playgroup幾$到ga?!
仲有係邊ga?!
其實如果唔係貴既我都想同軒軒參加
卓軒  30/8/2006

大宅

fongcyf,

我地而家玩緊的係$280/4堂. 每星期一堂. 不過唔知可唔可以再加人數. 可能ricebb要問夏小姐先得.

別墅

ricebb

我想問你playgroup的tutor,會用英文定中文,會唔會再接受組班呀?

大宅

我上次上完堂之後同釬詠&希希family去咗pokka cafe tea呀, 都ok架, around $55 一個tea set (inc 加一)

我今日見到個topic之後打去問, both pokka 同意粉屋都可以訂位. 意粉屋就唔一定可以比到一張table我地, even 兩三張table係nearby都未必得. pokka就可以比一張長table, or 兩張table前後.

你地決定咗之後我打去book啦 :mrgreen:

上次盈琳同我講話預埋佢呀.

ricebb 寫道:
ssuzne,

tea buffet 3:30-5:00

Delifrance OR Strawberry Forever Dessert Cafe 都好呀, 邊間擺bb車放便d ga?

男爵府

fongcyf, dwvmbb,
係用廣東話既, 我聽日幫你地問夏小姐呀, 應該有位呀.

monbaba, ssuzne,
打左比夏小姐, 佢話要check check先, 遲d覆我喎~

男爵府

Miffy-miffy,

咁pokka cafe好似幾好喎 :mrgreen:

大宅

Dear all:

我3:00~4:00p.m. 都 ok 嫁! 冇咁趕, 因為諾行通常都係1:00p.m. 左右飲奶

另外 high tea 我同老公都冇問題嫁! 地點冇所謂

諾行諾希的網誌  http://hk.myblog.yahoo.com/lorenlam822兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。(詩 127:3)

大宅

ricebb,

我都想參加playgroup 呀, 請問要點既手續??

複式洋房

我都想幫仔仔參加, 請問地點, 時間, 價錢同埋有埋手續呀?

大宅

pokka cafe 讚成, 不如又投下票有幾多人同埋pokka cafe好唔好, 會唔唔有bb車.... 覆齊miffy-miffy可以訂定位.

1.monbaba / 2a + 1b / 無bb車

大宅

ricebb,
我都有興趣參加playgroup,預埋我

大宅

ricebb,

我都agree 改為3:00-4:00. , 唔冼咁趕, 不如星期六我地問吓其他同學仔點睇先就同夏小姐改時間, 不過而家都有一半人ok喎!
返3:00-4:00
1. ricebb
2. monbaba
3. ssuzne
4. kwankwanho

大宅

MonBaBa 寫道:
pokka cafe 讚成, 不如又投下票有幾多人同埋pokka cafe好唔好, 會唔唔有bb車.... 覆齊miffy-miffy可以訂定位.

2.kwankwanho / 2A+1B /無bb車

大宅

2.kwankwanho / 2A+1B /無bb車
3.ssuzne / 2A+1B /無bb車

首頁
12345...20

尾頁

跳至