跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇九、十、十一月份出生的BB想到太古城或鰂魚涌附近見面?

Hi hi

I am Mirror. I have a bb who was born on 22/10/2006 and i am looking for someone who are willing to make friends with my bb. He's a boy and he's so lovely and active.

Mirror

大宅

Re: 有冇住係太古城或鰂魚涌附近九、十、十一月份出生的BB又想出呢見面?

我個bb born on 02/10/2006 架喎~
but我住西灣河又得唔得先?

大宅

陪月勳章

Re: 有冇住係太古城或鰂魚涌附近九、十、十一月份出生的BB又想出呢見面?

Hello everybody,

My little girl was born on 24/Oct/06, we live in Shaukeiwan and usually go to Tai Koo to have meal on Sat or Sun. If available, we can have a lunch gathering to see each others.

Maggie Chan

大宅

Wei Come one come all! Welcome all!

複式洋房

Re: 有冇九、十、十一月份出生的BB想到太古城或鰂魚涌附近見面?

Hi,

My boy is born on Oct 13 and we are living in Kornhill. So definitely want to make friends la....

別墅

Re: 有冇九、十、十一月份出生的BB想到太古城或鰂魚涌附近見面?

I live in Chai Wan. I can bring my little baby girl come.

大宅

Hai and i know Tai Koo Shing is holding a big book fair and some of them are suitable for new born bb! We can meet each other at the book fair or at the 鰂鱼涌公園. Sunday and Friday are good days for me to have a meeting with my bb's new friends coz i have to work and study on the other week days.

大宅

陪月勳章

I am available on Sunday at around 12:00pm!!!!

子爵府

Re: 有冇九、十、十一月份出生的BB想到太古城或

MIRROR

你BB同我囡囡同年同月同日生呀 ,終於找到啦, 你BB幾點出世架?

男爵府

李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Maggie,
我細仔同你女女同年同月同日出世架, 我都係住筲箕灣喎, 我住Aldrich Garden, 你呢?
m12chan3 寫道:

My little girl was born on 24/Oct/06, we live in Shaukeiwan and usually go to Tai Koo to have meal on Sat or Sun. If available, we can have a lunch gathering to see each others.

Maggie Chan
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Maggie,
我細仔同你女女同年同月同日出世架, 我都係住筲箕灣喎, 我住Aldrich Garden, 你呢?

Maggie Chan

大宅

陪月勳章

Hello小心女人,

我住在東盛苑呀!你兩個仔好 "帥"!我個女要帶定口水肩見面喇!

Maggie

男爵府

Maggie,
你囡囡都係標緻既可人兒, 對眼又大又圓!
東盛苑係咪天悅再上果度呀?
我同你住好近呀 我平時如果帶晒2個b一齊出街, 多數都係去太古城&鰂魚涌公園, 如果只帶大仔就可以去遠d 今日係我大仔3歲生日, 今晚會帶埋細b去杏花新城食飯!
我地可以約埋一齊去鰂魚涌公園玩
Hello小心女人,

我住在東盛苑呀!你兩個仔好 "帥"!我個女要帶定口水肩見面喇!

Maggie

男爵府

Maggie,
剛剛上左你個blog度睇過你囡囡d相, 原來佢有咁多頭髮, 好羡慕啊...........
你囡囡有d似男仔

大宅

My son was born on 22/10/2006 in the morning. Happy to hear that my son Jeremy has found a friend who was born on the same day as him.

大宅

陪月勳章

小心女人

係呀!佢都似我老公多d, 希望佢大d似多d女仔喇!
其實,我都係近來先帶佢出街, 因為之前天氣唔好, 再者, 佢怕坐車仔. 所以, 而家先多d出去.
剛剛, 復活節帶佢出柴灣公園行, 諗住地方大, 空氣好. 點知鬼咁多蚊, 咬到我一腳都係, 好彩無咬我個囡, 否則唔知點好.

Maggie

大宅

Dear all,
Dont u want to have a gathering on 22/4 at the Quarry bay park?
Mirror[

大宅

陪月勳章

好呀! 但我個囡通常10:00AM沖涼後會睡到12:00PM才醒,你諗住約幾點?

Maggie

大宅

小心女人 寫道:
Maggie,
你囡囡都係標緻既可人兒, 對眼又大又圓!
東盛苑係咪天悅再上果度呀?
我同你住好近呀 我平時如果帶晒2個b一齊出街, 多數都係去太古城&鰂魚涌公園, 如果只帶大仔就可以去遠d 今日係我大仔3歲生日, 今晚會帶埋細b去杏花新城食飯!
我地可以約埋一齊去鰂魚涌公園玩 [quote]
Hello小心女人,

Maggie
[/quote]

happy birthday

首頁

尾頁

跳至