想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好, 其實我都係過來人.我都試過一年半內小產三次.
不過最後我都成功生左個囡.我個囡依家四個月.所以大家都一定要努力一定會成功.

我之前三次都過唔到8weeks.每次都見紅同啡.
我睇過好多中醫,西醫(政府同私家).
我都做過DNA測試,都無事. 都試過勁求政府醫生幫我做 IUI , 但醫生都唔行.因為醫生話我自己可以自然懷孕,只不過唔可以保住個胎.
不過當我第四次再有B時,我都休息左一個月先再返工.好多野都唔食,只係食D有營養的食品.其實係這10月當中我都有擔心同緊張.
不過頭個6個月緊張D,後尾開始鬆懈仲追巴士,比老公丙死.
希望我的故事可以令大家震作D.

男爵府

Hi 蕾蕾,

知道妳最后成功的CASE,真的多D信心啦!
我都希望有這一天.
Thanks a lot.

別墅

蕾蕾6382,

真係"鄧"你開心, 又聽到多一個成功例子.

複式洋房

大家努力! 有冇人知道响私家驗DNA 你幾錢左右... 及... 係咪驗血就得??

原文章由 gracedolly 於 07-7-1 12:53 發表
鼓勵一下大家, 我看的中醫上次診症時鼓勵我說, 她有一位病人是四次小產的, 有孕後吃中藥至八個月, 開刀生下健康BB。
我有一位同事的親友, 小產了四胎後才生到第一個孩子, 再小產了兩胎, 然後才生下第二孩子, 之 ...

大宅

原文章由 Mwong818 於 07-7-8 01:04 發表
Hi 蕾蕾,

知道妳最后成功的CASE,真的多D信心啦!
我都希望有這一天.
Thanks a lot.

大家比d心基.一定好快成功的.

大宅

加油丫

各位加油丫!
我亦是剛剛無左..好唔開心
我不停咁想, 係咪自己身體冇好好保養, 令到bb 冇長大...
做完手術3日後要返工, 好唔開心, 人人都話要休息, 但根本冇得休息, 要保養, 又唔識煮咩食, 老公又唔係身邊, 我又冇人照顧, 除左食維他命外, 都唔知可以做d咩..好灰
真的擔心下次又係咁., 好無奈

首頁

尾頁

跳至