婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

99是否接受你,愛錫你的孩子,
真的那麼重要嗎?

正如出來工作,隔離team個leader唔鍾意你,成日係你老闆面前講你是非(都是老作的),但你老闆好明白事理,知道你做得好好,所以好錫你,咁已經好足夠啦.
無需要取悅全世界,更加無需要取悅對你生活一點影響力也沒有的人.

公爵府

引用:真係係我有問題嗎?其實我已經唔多同佢有接

原帖由 Pui-mong 於 14-04-07 發表
真係係我有問題嗎?其實我已經唔多同佢有接觸,點解都要燒到我個到,日日俾人咁寫心情真係好差!其實我唔想 ...
緣份這東西好現實無緣唔夾就唔夾c6個衰阿媽對我地這家無公平過而我亦在新年時因某些事而同佢反左面我無後悔咁樣反而覺得釋懷不同再和以前一樣常把不滿放在心記恨人都開心左

大宅

chowcary 發表於 14-4-7 14:13
唔明點解啲99以為而家仲係60年代,新抱用嚟閙,一定要對敵。嗰個係自己個仔嘅老婆,老婆親定老母親?嗰仔日 ...
現代新抱要二人世界古代奶奶要三人同行
先至有對敵。
咩野未結婚就冇資格係度講野,思想真係好……心態有些霸……噢!

珍珠宮

回覆:我就尼癲啦!俾我呻下啦!

唔洗再見佢,根本你做乜都冇用,老公都幫你就得啦,把口生係人到,邊理得咁多。

大宅

3個字。。。理Q佢!

侯爵府

反正你c6都唔理佢,冇謂對呢啲人上

侯爵府

引用:反正你c6都唔理佢,冇謂對呢啲人上

原帖由 mingjan 於 14-04-08 發表
反正你c6都唔理佢,冇謂對呢啲人上

公爵府

唔好再睇老公電話,睇左會唔開心

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

其實只要唔睇老公電話,咩事都無,但係有時真係忍唔到手

公爵府

引用:其實只要唔睇老公電話,咩事都無,但係有時

原帖由 Pui-mong 於 14-04-08 發表
其實只要唔睇老公電話,咩事都無,但係有時真係忍唔到手
你自己都知,就唔好睇啦,由你老公自己受番

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

子爵府

畀面勳章

個個係亞媽.你老公點唔願意都要硬食..但係你可以唔睇嘛...我就選擇唔理佢...如果老公同99罵交...我會提都唔提...淨係同佢睇戲呀打機呀陪佢...等佢知道我幾好

大宅

放低唔容易, 你會成日諗, 明明自己無錯, 但俾人罵到隻狗咁又唔可以反擊

我99都係咁, 佢眼中無好新抱, 對住D仔同新抱成日搞風搞雨, 最後離婚收場, 一個係咁, 兩個係咁, 三個都係咁, 佢D仔女中, 依家只有我C6仲有老婆(即係我)

自問當年都好好人, 99嘅要求我地做足80分, 佢D仔女唔想或諗唔到嘅, 我會做埋, 但人心不足, 除非你當自己係奴隸, 唔係99都一樣唔滿意, 所以唔好上心, 就算你好到似係天使下凡, 你99都一樣會憎你, 既然如此, 何必為佢而唔開心

伯爵府

你應該興幸你99咁低智慧,做到咁出面令個仔都討厭佢。
我99就醒啦!識用啖屎去講砂糖,隔山打牛,笑住罵人。
用苦肉計同自己個仔求憐憫。。。。。。

首頁

尾頁

跳至