影視娛樂

跳至

首頁
12345...93

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

lokyan0901 發表於 14-5-29 10:39
黑色孤兒我覺得ok,kill time唔錯,
不過睇到有d分裂,因為講個女主角係克隆人,
幾個一樣樣不過全部唔同性 ...

Thanks.

Also started watching Walking Dead.....in Season 2 now. Quite good.....but too many dead ppl and ugly zombies

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

crystalpui 發表於 14-5-29 11:34
謝...有時間開來睇下
最近迷上RM, 都唔知幾時有時間開新劇睇
RM係一出時我又睇,宜家好似有唔同左,不過我無睇LU~

侯爵府

TobsterBB 發表於 14-5-29 11:40
Thanks.

Also started watching Walking Dead.....in Season 2 now. Quite good.....but too many dead p ...
其實我開始覺得有少少悶悶地,不過男朋友勁愛ZOMBIES

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

lokyan0901 發表於 14-5-29 11:48
RM係一出時我又睇,宜家好似有唔同左,不過我無睇LU~

以家個D我都有睇
不過我係最近先開始睇
想由頭睇下....初初有鍾基呢~~~

侯爵府

crystalpui 發表於 14-5-29 11:59
以家個D我都有睇
不過我係最近先開始睇
想由頭睇下....初初有鍾基呢~~~
我最近DL左好多劇未睇=-=如果睇哂可以會睇有金鐘國GE RM,我係X-MEN GE時候已經好鍾意佢

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我一向只睇美劇
係因為睇左星星先開始睇韓劇

侯爵府

crystalpui 發表於 14-5-29 12:21
我一向只睇美劇
係因為睇左星星先開始睇韓劇
我以前都係贂英劇ONLY,係去到外國先開始睇日劇,快快睇一星期一集,十幾集就完,都幾好~
韓劇係個時睇韓國綜藝節目,X-MEN同情書,如果見到有介紹或者對個嘉賓有D興趣就會去搵下,
平時好睇先會追,或者見人介紹先會睇,比較鍾意睇韓國古裝劇多D~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

lokyan0901 發表於 14-5-29 11:49
其實我開始覺得有少少悶悶地,不過男朋友勁愛ZOMBIES

same as my husband, he likes to watch ugly stuff

侯爵府

引用:Quote:lokyan0901+發表於+14-5-29+11:49+其

原帖由 TobsterBB 於 14-05-29 發表
same as my husband, he likes to watch ugly stuff
無錯,佢最鐘意睇依d戲,有時仲話化得唔夠核突

珍珠宮

lokyan0901 發表於 14-5-29 14:37
無錯,佢最鐘意睇依d戲,有時仲話化得唔夠核突

very different taste

Now I am also watching Master of Sex and House of Cards Season 2

侯爵府

引用:Quote:lokyan0901+發表於+14-5-29+14:37+無

原帖由 TobsterBB 於 14-05-29 發表
very different taste

Now I am also watching Master of Sex and House of Cards Season 2 ...
Master of sex

珍珠宮

lokyan0901 發表於 14-5-29 15:30
Master of sex
its about a doctor Dr Master doing a research in sex back in the 50/60's US

男爵府

Pepero 發表於 14-4-26 17:02
You should watch Game of Thrones, it's really good!

珍珠宮

真係要比個 我鐘意睇查案果啲, 但係CSI, 犯罪心理,CASTLE, 超感神探,BLACK LIST ....追完喇..仲有冇推介.....
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

侯爵府

bigbighei 發表於 14-5-30 11:06
真係要比個 我鐘意睇查案果啲, 但係CSI, 犯罪心理,CASTLE, 超感神探, ...
BONES~超好睇,我追左好多年,今多套最愛D套~
CSI有三套, 拉斯維加斯,有邁阿密同NEW YORK篇,
拉斯維加斯14季,邁阿密同NEW YORK唔記得,因為我無追個2套~

大宅

回覆 lokyan0901 的帖子

請問知唔知 walking dead season 5 出左未 ?

謝謝 ?

大宅

侯爵府

引用:回覆+lokyan0901+的帖子請問知唔知+walking

原帖由 guatma 於 14-05-31 發表
回覆 lokyan0901 的帖子

請問知唔知 walking dead season 5 出左未 ?
未出呀

珍珠宮

引用:Quote:bigbighei+發表於+14-5-30+11:06+真

原帖由 lokyan0901 於 14-05-30 發表
BONES~超好睇,我追左好多年,今多套最愛D套~
CSI有三套, 拉斯維加斯,有邁阿密同NEW YORK篇,
拉斯維加斯14季, ...
我睇拉斯維加斯,追晒14季我鐘意以前果幾季,而家果DB有啲難頂!其他2套真係提唔起興趣追!

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

大宅

回覆:我睇GE美日韓劇 (UPDATE 28-05-2014)

Nikita 我都有睇緊,真係去到第三季就打始拖,頭2季都好睇。

點解你冇睇Agent of SHIELD?
都幾好睇!我覺得如係Marvel迷點都會睇。

首頁
12345...93

尾頁

跳至