美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:starbuckscoffee 的帖子

我都係

大宅

回覆:Clarisonic邊個型號

屋企已經有hitachi,買埋clarisonic會多餘嗎?

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:岩岩由PRO轉用ARIA, 輕左好多都係咁用ARIA

原帖由 starbuckscoffee 於 14-04-17 發表
岩岩由PRO轉用ARIA, 輕左好多都係咁用
ARIA有燈指示仲有幾多電同咩力度
點解唔用pro?

大宅

引用:我用左pro三年幾,個body+brush只用過兩次

原帖由 Greatful 於 14-04-16 發表
我用左pro三年幾,個body brush只用過兩次,最近個刷既電池開始唔work,我都只係買返mia2!

...
Me 2買咗pro只用過幾次body咁大罷,再買的話只買Mia 2, 而且多色揀,靚好多!

男爵府

Mia 2 方便又好用

男爵府

回覆:mtakako18 的帖子

我兩部都有,但clarisonic我會日日用但日立個部真係間唔時先用仲要用2個mode收工,因為時間長自己又無耐性。

男爵府

剛買左mia 2粉紅色希望好用

洋房

回覆:boazcheung0310 的帖子

如果你剩係for洗面,其實mia2 好夠用。
Pro for埋身體,不過我自己唔多需要,同埋有啲大部,去旅行唔太方便
我自己諗左好耐都係買mia2算,用左半年,真係唔錯

子爵府

我個身有暗粒,買左 plus ,希望有用啦

大宅

引用:我個身有暗粒,買左+plus+,希望有用啦 +

原帖由 Robinrobinrobin 於 14-04-19 發表
我個身有暗粒,買左 plus ,希望有用啦
等你分享埋,我先決定

大宅

回覆:markbrother 的帖子

日立個部導出是否等於洗面機的作用?

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

今日啱啱買咗mia 2

子爵府

用左3日,唔會咁快無暗粒,不過真係滑左,但日日咁沖涼都幾攰
為左夏天著背心好䏲d,我會堅持架
面就用左1次,因為我敏感肌,唔敢用得太密,之後去美國買個新軟擦頭先日日用

首頁

尾頁

跳至