美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 muihsu 的帖子

嘩~貴得咁誇張

只願一生愛一人因你是獨有
只願一生愛一人一世亦未夠

大宅

香港物料4500-5500 (全包) 差不多 la
muihsu 你之前知唔知成個過程及收費架?
全磁仲有分好多種物料,大陸,香港,美國,德國,比利畤等等.......
如果收得你每隻12000,可以去到好靚料 la.
各位唔洗pm比我問我係邊個牙醫 la,唔想同人賣廣告,而且我都係上年做,
暫時ok,不知以後......
我之前個牙套係用普通牙醫,用了over20yrs,but牙醫移民了,才找一個新的
牙醫,而且今次我都係用普通牙醫,我都係周圍問,比較下每個牙醫方案價錢
等等.......先做

禁止訪問

別墅

回覆:pinkyfu 的帖子

嘩!而家仲有千幾數隻?
咩名呀?

只願一生愛一人因你是獨有
只願一生愛一人一世亦未夠

男爵府

引用:點解妳地做全磁一隻4,5千咁平嘅剛係中環做

原帖由 muihsu 於 14-05-07 發表
點解妳地做全磁一隻4,5千咁平嘅
剛係中環做完門牙重做牙套,好貴。
首先佢會睇下妳牙根是否杜得完整 ...

$12000一隻全瓷
好可怕
可能中環係貴D
我屋企附近個D多數4、5千,最多$6000
我都系港島區

象牙宮

swift_call 發表於 14-5-7 16:05

$12000一隻全瓷
好可怕

你屋企附近個D多數4、5千,最多$6000

我都系港島區, 可以告我 4、5千
牙醫資料? many thank .

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

引用:點解妳地做全磁一隻4,5千咁平嘅剛係中環做

原帖由 muihsu 於 14-05-07 發表
點解妳地做全磁一隻4,5千咁平嘅
剛係中環做完門牙重做牙套,好貴。
首先佢會睇下妳牙根是否杜得完整 ...
我都係整左成四萬仲要三年前

首頁

尾頁

跳至