想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 elainelam1228 的帖子

我成日都係扮唔緊張 好白痴 其實成日諗住 我每日一諗時 我就刻意同自己講 "預咗無啦 量體溫係睇下排卵期正唔正常 睇下自己排卵功能啫 預咗無㗎啦 唔洗驗呀 我唔緊張 無都無所謂…"
有時真係覺得自己好白痴 係咁自欺欺人
我真係唔識做到好似有些J M咁 完全唔諗 唔緊張
身邊個個人都話 妳一抱放棄心態 唔理 唔諗 唔想要 佢就會黎
唉…明明好想要 都唔知點樣扮放棄

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子我成日都係扮唔

原帖由 Nicky1129 於 14-05-18 發表

我成日都係扮唔緊張 好白痴 其實成日諗住 我每日一諗時 我就刻意同自己講 "預 ...
哈哈哈哈哈,咪就係,除非死佬都放棄就真放棄! 咪點可以放棄呀, 咪唯有扮放棄囉!

男爵府

最大鑊係明知自己好進取但係扮放棄…呃自己真係好難…

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子最大鑊係明知自

原帖由 Nicky1129 於 14-05-18 發表

最大鑊係明知自己好進取但係扮放棄…呃自己真係好難…
超級矛盾,哈哈! 我今日咩都唔理,抹窗洗露台,做運動

男爵府

我比中醫話鬼我唔做運動 但我真係好驚做咗 一陣有咗 個B著唔到床 痴唔實 我步都唔敢跑

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子我比中醫話鬼我

原帖由 Nicky1129 於 14-05-19 發表

我比中醫話鬼我唔做運動 但我真係好驚做咗 一陣有咗 個B著唔到床 痴唔實 我步 ...
我試過IUI 著床血又有,子宮第一次有桔痛,我剛好果時係新年! 日日訓床,最後都無,中醫話唔郁都唔得,我才上網見到篇資料,子宮內膜厚薄,其中個原因是子宮內血管血液循環差,所以我呢2個月做回正常人,行下郁下

首頁

尾頁

跳至