懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆:奶奶成日猴住大仔!

唉。。。我奶奶都係呀,我現在8個月,個仔都未出世,佢已經成日想霸住我個仔,成日都話第時夜晚,要我個仔留底同佢瞓,我已經即時講話夜晚我地自已湊返就得,佢都係要死講,想霸住我個仔!聽到人好煩好忟!

大宅

美好大世界2017勳章

引用:慘啦⋯我都係有一個咁嘅99,我唔比個女成日

原帖由 Scarlett_Auden 於 14-07-23 發表
慘啦⋯我都係有一個咁嘅99,我唔比個女成日過去佢到,佢竟然同我C6講話我係惡妻,仲話我咁做係唔會離間到我 ...
其實停唔停工都唔會畀佢湊,只是我阿媽一早講左只湊大唔湊巧細,又唔想請工人或褓母,或育嬰院先自己湊啫。

btw , 星期日到而家c6都未嬲完!

別墅

回覆 Edithyuenwah 的帖子

同意...D 老人家一定會寵壞D 小朋友呀, 小朋友要咩就比咩,..到時父母要教返就好困難啦....一陣小朋友仲覺得你唔好, 話鐘意果邊, 你仲煩仲唔開心呀

複式洋房

回覆:奶奶成日猴住大仔!

非常有同感,我宜家肚冇有小b, 夜晚餵完奶就會抱住大b,等佢訓霖先放落床,我話第時個肚大d,唔方便放bb床,大b就要同我同床訓,99話唔好怕大b以後唔肯自己訓,跟住轉頭又話小b出世後,佢夜睇大b要同佢同房訓子母床,咁同同佢一齊訓有咩分別,點解佢就可,做阿媽既就唔得!好老實講,自從有小b真係好怕b會比99搶走

別墅

回覆 Edithyuenwah 的帖子

Agree

首頁

尾頁

跳至