懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:Quote:原帖由 啤梨b女 於 14-07-25 發表開

原帖由 choleba_by 於 14-07-27 發表
馬靜怡醫生
我上胎開頭睇佢,等兩個鐘,但睇又睇得唔係仔細,完全唔明點解咁多人睇,除咗係女醫生之外睇唔出有咩好,睇咗一次即轉,加blacklist ,轉咗之後又唔使等咁耐,醫生又nice 又pro ,價錢差不多!

公爵府

引用:Quote:原帖由 choleba_by 於 14-07-25 發表

原帖由 spjspj 於 14-07-28 發表
醫生開門前要翻醫院睇巡房,睇啲生左bb或做完婦科手術嘅病人架,仲有幫媽媽接生,出名嘅醫生好多都要等幾個 ...
我睇開果間診所嘅姑娘話如果醫生臨時有手術返唔切會改期,點知等幾耐?4至7個鐘,急症非緊急都未必要咁耐啦,有良心就唔會要個大肚婆坐到腰都直咁等啦!

大宅

引用:Quote:原帖由 choleba_by 於 14-07-27 發表

原帖由 feifei_baby 於 14-07-30 發表
我上胎開頭睇佢,等兩個鐘,但睇又睇得唔係仔細,完全唔明點解咁多人睇,除咗係女醫生之外睇唔出有咩好,睇 ...
可唔可以介紹下,轉左邊個醫生呀?

大宅

引用:Quote:原帖由 spjspj 於 14-07-28 發表醫生

我睇開果間診所嘅姑娘話如果醫生臨時有手術返唔切會改期,點知等幾耐?4至7個鐘,急症非緊急都未必要咁耐啦 ...
講得好!!

大宅

引用:Quote:原帖由+choleba_by+於+14-07-27+發表

我上胎開頭睇佢,等兩個鐘,但睇又睇得唔係仔細,完全唔明點解咁多人睇,除咗係女醫生之外睇唔出有咩好,睇 ...
請問你睇邊個醫生,我都要睇

公爵府

引用:Quote:原帖由 feifei_baby 於 14-07-30 發

原帖由 choleba_by 於 14-07-30 發表
可唔可以介紹下,轉左邊個醫生呀?
我上胎轉咗去仁安分科度睇,仁安個booking system 幾好,佢預大約20分鐘睇一個症,即係一個鐘佢只有三個appoinment,我最快唔夠三個字有得睇,最耐都係等一個鐘,我睇盧永傑,到第二胎,盧醫生已經自己去開診所,我book 時姑娘話大約等一個鐘,我去第一次,等咗半個鐘至七個字倒,由到診所到睇完岩岩一個鐘,我其實只睇過馬醫生同盧醫生,盧醫生好細心講解同答問題,係有醫德的醫生,我未睇過“要等幾個鐘的名醫”,冇得比較優劣,可能名醫真係唔同啲,不過盧醫生我已經好滿意!唯一唔好係唔平,淨診金$800未計supplements。

公爵府

引用:Quote:原帖由 feifei_baby 於 14-07-30 發

原帖由 jadenboy 於 14-07-30 發表
請問你睇邊個醫生,我都要睇
盧永傑,最近常在bk 讚佢,唔知會唔會被當打手

首頁

尾頁

跳至