婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:我求c6比我走,我連分手都講埋,c6留我,點

原帖由 winnielokyi 於 14-09-09 發表
我求c6比我走,我連分手都講埋,c6留我,點都唔比我出門口
樓主你依加點呀

複式洋房

回覆:BabyFungT 的帖子

C6唔會同佢啊媽傾,佢會唔出聲有佢啊媽講我(無論啱或唔啱),我求c6比我走,c6話我走左佢會好煩,佢啊媽會一直鵝佢,根住我同c6講你剩係諗自己比啊媽煩,有冇諗過我一直都好唔開心……

複式洋房

回覆:小mama 的帖子

我同c6講你今日唔比我走,我等你返左工時我都可以走倒,其實一路覆你地d信息我都係喊緊,我控制唔倒唔喊

珍珠宮

引用:我同c6講你今日唔比我走,我等你返左工時我

我同c6講你今日唔比我走,我等你返左工時我都可以走倒,其實一路覆你地d信息我都係喊緊,我控制唔倒唔喊

...
唔好喊啦,堅強!支持你!

複式洋房

回覆:babywingleung 的帖子

其實啊b係我凑,但99咩都要管,總之佢見倒我做d野唔合佢心意佢就會同c6講,連我琴日帶啊b返我啊媽到都鬧,我剩係一個禮拜返去一次唗下氣佢都覺得我唔啱

複式洋房

回覆:fungwongphie 的帖子

點解我個女會攪成甘(便秘)係之前一直都係我煲粥既,堡左幾日99話唔洗我煲佢搶左黎煲,但佢剩係煲白粥乜菜都唔落,生果又話啊b細未識吞唔比佢食,就係lee次令到啊b便秘,睇e生話柯到肛裂,e生話要keep食軟便水,但食左幾日見啊b便便冇喊就叫我停藥,前日啊b便便又喊,而家個pat pat 又損晒呀

禁止訪問

回覆:winnielokyi 的帖子

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

带BB看兒科醫生,他會開一隻通便藥,好似糖漿,好得,一飲就有得去。
你可以試下

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

冷靜一點, 真係頂唔順就抱埋BB返娘家~

明白你心疼老公,不過佢都幫唔到手又唔幫你講說話...

做左媽媽就不但要保護BB, 仲要好好保護自己! BB 只有你丫嗎~

堅強D !! 呢到好多人都支持你既~ 行出第一步 !!

複式洋房

回覆:同佢啊媽吵大鑊

咁辛苦,番外家喇!你決心帶bb冇人阻到你!唔好辛苦自己,當番外家休息下

公爵府

BK Milk勳章

你要走真係冇人可以阻止你,睇你自己有冇決心,你自己都諗自殺點解唔諗搬走?

男爵府

樓主,堅強啲,帶B返外家透下氣,宣示下自己主權,唔好比奶奶食住。
心情好,什麼都好,心情不好,一切都亂了。控制好心情,生活才會處處祥和。

複式洋房

認識瑞士牛牛第一回

唔好傻豬豬,你望下個女幾得意。你執少少吖女啲野就打的回娘家。有無兄弟姊妹,call佢地上黎接你都得。
兇番佢地,眼神要凌厲,出口要成文(粗口)
千其唔好傻豬豬,後悔莫及吖

水晶宮

你係ftm既,bb你湊,你99好難阻到你,最多煩d

大宅

今日我都因為便便既問題,同隻99嘈完,阿囝3個月起,已唔會賴便便,因為我日日都會湊佢去,但係阿囝便便比較誇張會大叫一輪運氣先去到,我同個囝沖完涼,佢竟然話我好咁樣迫個仔便便,叫我俾佢自己賴!佢都真係有病!

水晶宮

你連死都唔怕,又怕咩99?爆佢咪爆佢囉。
由依家開始,99講得啱就聽,唔啱,就反駁佢。
仔就自己抱實,唔過99手。
講身手靈活,你一定好過99,佢搶唔到BB的,最多咪鬧下你,你有氣可以回佢幾句,無氣駁佢,就當佢唱歌囉。

devil621  頭兩句係重點  發表於 14-9-12 19:44

禁止訪問

別墅

引用:點解我個女會攪成甘(便秘)係之前一直都係我

點解我個女會攪成甘(便秘)係之前一直都係我煲粥既,堡左幾日99話唔洗我煲佢搶左黎煲,但佢剩係煲白粥乜菜都 ...
其實你有無將呢段嘢同你老公講? 佢到底係無做人爸爸?定裙腳仔?
我覺得你可以試下走幾日,等你老公知道無左你,係幾咁難攪的事!希望可以令佢撐你!
如果你老公真係咁無用,真係好難係呢個屋企生活

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

大宅

仲問C6?要走使乜問佢啊!不要傻!珍惜你的,不會說因佢阿媽煩而留你!

為左阿B,為左自己,你要堅強D!

大宅

熱血勳章 畀面勳章

帶埋個女返娘家,佢兩母子吹得妳漲咩?

首頁

尾頁

跳至