自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:告訴你!女人的直覺很準!

乜都唔理扮唔知,佢地好快有進一步,看來個女仔好進取,識買衫比小朋友lum你老公,要比你老公知你已經知道咗!

大宅

引用:禁jm+會唔會想換份工作…再慢慢同佢尋回愛

原帖由 rosieee 於 14-10-03 發表
禁jm 會唔會想換份工作…再慢慢同佢尋回愛既感覺?放假就煮幾道佢喜歡既菜色…佢地一齊跑步…你就今日開始 ...
我其實早二日辭職了但要做到月底,有一份更合適我的工作想去做,可是這份工比而家呢份路程會更遠,我c6都叫我去試,而家想番都唔知係咪別有用心!明天放假,我會下廚,看看他有什麼反應!

珍珠宮

辭工有冇問題?跟住失業時常帶仔接送C6

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 rosieee 於 14-10-03 發表禁j

原帖由 eva0829 於 14-10-03 發表
我其實早二日辭職了但要做到月底,有一份更合適我的工作想去做,可是這份工比而家呢份路程會更遠,我c6都叫 ...
更遠?oh no

侯爵府

觀察下先。

愈嚟愈冇記性

大宅

引用:禁jm+會唔會想換份工作…再慢慢同佢尋回愛

禁jm 會唔會想換份工作…再慢慢同佢尋回愛既感覺?放假就煮幾道佢喜歡既菜色…佢地一齊跑步…你就今日開始 ...
其實我同老公都喜歡跑步,我地都有報10km既賽事,因為我地好鐘意比賽既氣氛同跑完步既感覺,佢係Whatsapp問我老公係咪成日跑步,之後約我老公同佢跑,真係好嬲我覺得佢係想同我老公扮有同一興趣!我就覺得佢多魚!我睇佢相既身型已經知冇做開運動啦!

大宅

引用:辭工有冇問題?跟住失業時常帶仔接送C6

原帖由 healthymimi 於 14-10-03 發表
辭工有冇問題?跟住失業時常帶仔接送C6
工早二日已辭,因想轉工,我可能都要選擇休息一下!

男爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

睇到你咁!你地最近係咪冷戰嘈交,係既話

男爵府

虎到金來勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

未打完禁錯!
同佢溝通多d,如果佢又貪靚,心情又異常好,小心d啦

大宅

引用:睇到你咁!你地最近係咪冷戰嘈交,係既話

原帖由 bwingb 於 14-10-03 發表
睇到你咁!你地最近係咪冷戰嘈交,係既話
其實係架!我地耐唔耐都會嘈交,通常都係為左教仔有唔同一套

大宅

引用:未打完禁錯!同佢溝通多d,如果佢又貪靚,心

原帖由 bwingb 於 14-10-03 發表
未打完禁錯!
同佢溝通多d,如果佢又貪靚,心情又異常好,小心d啦

大宅

引用:Quote:原帖由+eva0829+於+14-10-03+發表C6

原帖由 kiss_bb_sai 於 14-10-03 發表
認同…女人直覺好準,我也因第三者現在面對離婚
你都加油!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

姊妹,以不變應萬變。你地既感情,到底點樣,你自己最清楚,最差既情況就係\"好黎好去\"。男人既理論係:言詞曖昧,唔算對你唔住。

不知所謂的乙陸!!!

大宅

引用:而家最好掌握佢既作息時間…我想問…平時老

而家最好掌握佢既作息時間…我想問…平時老公會自己出門嗎?
佢份工返好早收好早,佢每日放工後起碼六七個鐘我先回到家

大宅

引用:但如果佢地真係有野…d+msg+應該唔會禁笨留

但如果佢地真係有野…d msg 應該唔會禁笨留record
我有咁諗過,但我覺得佢知我唔會睇佢Whatsapp ,或者唔捨得Delete 卦

大宅

引用:姊妹,以不變應萬變。你地既感情,到底點樣

原帖由 chowqv 於 14-10-03 發表
姊妹,以不變應萬變。你地既感情,到底點樣,你自己最清楚,最差既情況就係"好黎好去"。男人既理論係:言 ...

伯爵府

唉,咁你除咗為咗阿仔唔離婚,仲諗住點?會唔會想增進返大家感情再來?

大宅

引用:唉,咁你除咗為咗阿仔唔離婚,仲諗住點?會

原帖由 tssy 於 14-10-03 發表
唉,咁你除咗為咗阿仔唔離婚,仲諗住點?會唔會想增進返大家感情再來?

...
但我怕做唔到!有條刺,唔知幾時可以拔出來!我突然想到條好橋,我明天狂映狂upload D一家三口既溫馨親密相上Facebook 全部tag 晒我老公!等佢睇到先!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+tssy+於+14-10-03+發表唉,咁

原帖由 eva0829 於 14-10-03 發表
但我怕做唔到!有條刺,唔知幾時可以拔出來!我突然想到條好橋,我明天狂映狂upload D一家三口既溫馨親密相 ...
可以,呢個只喺表面功夫,但最重要喺修復你地關係,喺佢未真正做D對唔住你時,且返個老公返嚟,做返D拍拖的事,你個仔仲咁細

珍珠宮

好媽媽勳章

eva0829 發表於 14-10-3 04:53
但我怕做唔到!有條刺,唔知幾時可以拔出來!我突然想到條好橋,我明天狂映狂upload D一家三口既溫馨親密相 ...
支持你
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

首頁

尾頁

跳至