親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:ellie0628 的帖子

入面有個家庭區可以砌下雪人咁,我女兒2歳半炸

大宅

請問特色火車是否很值得坐? 我只會坐一程火車由博多去別府, 其餘自駕.

我見由布之森一程YEN5680, 全程三個鐘, 全車指定席. 如果坐SONIC自由席 只要1小時51分, 車費5086YEN.

如果由布之森無咩特別, 係咪坐SONIC 好過, 又快又平.

男爵府

男爵府

想問問Aso Farmland你住邊隻屋呀,我想book夢幻屋,但online book唔到

禁止訪問

回覆:lubb 的帖子

男爵府

引用:我book咗夢幻屋呀,online我都係唔得,我se

原帖由 ellie0628 於 15-01-09 發表
我book咗夢幻屋呀,online我都係唔得,我send email book架,你試下
唔知有邊隻屋可住六人呢?

男爵府

Can u pm me the email address ah, no info on their website, many many thanks!

大宅

回覆:kinglung 的帖子

我就三月下旬出發, 去7日用5天JR Pass:

Day 1 福岡 > 鹿兒島 (食黑豚Shabu Shabu)
Day 2 鹿兒島 > 櫻島 (睇火山) > 鹿兒島 (食鹿兒島拉麵) > 指宿 (浸溫泉同試黑砂浴) > 鹿兒島 (屋台村食薩摩料理) > 熊本
Day 3 熊本 > 見晴台 (摘士多啤梨) > 熊本 (食熊本拉麵, 遊櫻之馬場, 櫻之小路, 通町筋商店街, 食地道走地雞) > 福岡
Day 4 福岡 > 雄武 (御船山楽園賞花) > 佐世保 (遊商店街, 食居酒屋料理) > 豪斯登堡 (光之王國及鬱金香祭) > 福岡
Day 5 福岡 > 大分 (大分城址公園賞花, 食琉球料理) > 由布院 (遊湯之坪街, 金鱗湖, 浸溫泉) > 福岡 (食日式烤肉)
Day 6 福岡 > 唐津 (遊呼子朝巿, 唐津城, 唐津神社, 曳山展示場, 食魷魚刺身) > 福岡 (遊博多運河城, 食天婦羅加地道壽司)
Day 7 福岡 (遊愛宕神社, 福岡城址, 大濠公園, 食地道もつ鍋) > 返港

禁止訪問

回覆:lubb 的帖子

禁止訪問

回覆:kvvvcheung 的帖子

男爵府

Thank u, Ellie

首頁

尾頁

跳至