自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

可能會有別的受害者 ,谷氣事想討回公道,香港《壹週刊》幫到你 / 東週刊 /東方新地 / 蘋果日報 報料熱線 /星島日報(港聞版)報料 / 明報 報料 / 人人做記者爆料 太陽報爆料熱線 :你可用[ Google 搜尋網]找到它們 , 爆料俾記者啦~ 以免出現更多受害人!

香港警務處 http://www.police.gov.hk/index.htm

各區警署地址 http://www.police.gov.hk/ppp_tc/11_useful_info/contact.html#rr

香港警察-防止罪案科 電話號碼:2721 2486 FAX: 2200 4368 電 郵 : [email protected]

香港警察-商業罪案調查科 電話號碼:2860 5012

伯爵府

畀面勳章

回覆 heycutiepie 的帖子

禁止訪問

引用:小心=> 推銷電話以財務借貸、銀行投資最多

禁止訪問

大宅

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章

回覆:有人收到過21543767電話話係政府強積金,仲約你出來架!

年近歲晚,騙徒奇多。

大宅

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+heycutiepie+於+14-12-20+發

原帖由 angusBBB 於 14-12-20 發表
唔好去赴約!
唔洗理,再揾你同佢講會報警,根本同你中獎,旅遊禮卷,buffet club 一樣,唔好中計就得。:gd ...
好呀!唔該哂

大宅

熱血勳章

引用:唔知係唔係你講個D,不過C6之前都收過係關於

原帖由 fanny3315 於 14-12-20 發表
唔知係唔係你講個D,不過C6之前都收過係關於強積金既,佢又真係有出去,唔覺有野 ...
我唔出喇 我只係一個死𡃁妹

大宅

熱血勳章

引用:小心=>++推銷電話以財務借貸、銀行投資最多

原帖由 msms0117 於 14-12-20 發表
小心=>
推銷電話以財務借貸、銀行投資最多,其次是推銷美容服務,推銷員會不斷游說市民說出信用卡號碼, ...
Thank you!

首頁

尾頁

跳至