自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

3年前去過布吉,我個人覺得最好是讀P3,P4去,我對仔女就是這個年紀去,GO會照顧他們,但只懂英語,整個CLUB MED只有1-2個GO憧普通話,但有很多內地小朋友,最後囝囝做翻譯,對囝囝來說,是難得的機會.

大宅

回覆:beargarden 的帖子

真接揾club med報

大宅

引用:3年前去過布吉,我個人覺得最好是讀P3,P4去,

原帖由 MariaTsui 於 15-02-06 發表
3年前去過布吉,我個人覺得最好是讀P3,P4去,我對仔女就是這個年紀去,GO會照顧他們,但只懂英語,整個CLUB MED ...
我同K3的仔講話有人照顧佢,話好了要分開玩,希望佢到時唔會話揾我地啦

大宅

引用:Quote:原帖由 Lenatsang 於 15-01-15 發表

原帖由 piglet1212 於 15-01-15 發表
請問你當時的三歲仔係擺底比佢哋照顧,自己去了玩其他嘢?

大宅

引用:我都報左4月去, 5大1小 (4歲), 5日4夜, 諗

原帖由 meme0412 於 15-02-06 發表
我都報左4月去, 5大1小 (4歲), 5日4夜, 諗緊搵半晝想出去行吓. 大家有冇plan出去邊度行呢? ...
你去邊到玩?

大宅

Lenatsang 發表於 15-2-6 14:12
你去邊到玩?
諗緊搵個下晝出去芭東或者布吉市中心.

大宅

回覆:請問有無人去過club med 玩?

Club med is good. 小朋友可以選擇跟住父母還是去playgroup玩,playgroup 節目好豐富。另外食物多選擇,晚上又有show, 晚飯早段時間,都會有活動給小朋友玩,全曰都好relax ,如join活動,又好多野玩。

子爵府

回覆:請問有無人去過club med 玩?

是否包足一日咁多餐?有無得揀航空公司?

大宅

回覆:meme0412 的帖子

以我所知布吉都有好多嘢玩,我會準備玩激流,騎象入樹林,越野車,空中繩網,外島獨木舟,spa, Boxing,其實我要玩的嘢太多,驚唔夠時間玩就真,不過只有騎大象safari啱小朋友之外,其餘的活動,就要留小朋友係club med,我同老公去玩了

大宅

引用:是否包足一日咁多餐?有無得揀航空公司?

原帖由 kiu-mummy 於 15-02-06 發表
係包哂咁多餐,機票可以經or不經他們訂都得

大宅

引用:是否包足一日咁多餐?有無得揀航空公司?

原帖由 kiu-mummy 於 15-02-06 發表
仲包酒精類飲品任飲,當然唔包xo la

大宅

引用:Club med is good. 小朋友可以選擇跟住父母

原帖由 天雪 於 15-02-06 發表
Club med is good. 小朋友可以選擇跟住父母還是去playgroup玩,playgroup 節目好豐富。另外食物多選擇,晚 ...
請問你上次係去邊個club med?

水晶宮

kiu-mummy 發表於 15-2-6 15:03

包一日三餐,有SNACK,可選港龍或泰航

子爵府

回覆:MariaTsui 的帖子

Thank you!

大宅

引用:Quote:原帖由 piglet1212 於 15-01-15 發表

原帖由 Lenatsang 於 15-02-06 發表
請問你當時的三歲仔係擺底比佢哋照顧,自己去了玩其他嘢?
去左spa同出去shopping

子爵府

引用:我book+咗三月尾去布吉,有點期待。我兩個

原帖由 Lenatsang 於 15-01-15 發表
我book 咗三月尾去布吉,有點期待。

我兩個仔,一個五歲和兩歲半,希望都啱佢地玩。
幾年前去過,舊到飛起,玩係好玩,但接受唔到間房唔靚又舊

大宅

引用:Quote:原帖由+天雪+於+15-02-06+發表Club+m

原帖由 Lenatsang 於 15-02-06 發表
請問你上次係去邊個club med?
去桂林呀,仲可以參加day tour 遊漓江+ cave ,好靚又好玩。

公爵府

引用:Quote:原帖由 Lenatsang 於 15-01-15 發表

原帖由 mara 於 15-02-07 發表
幾年前去過,舊到飛起,玩係好玩,但接受唔到間房唔靚又舊
我都想報club med, 都糸担心佢舊。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

引用:我book+咗三月尾去布吉,有點期待。我兩個

原帖由 Lenatsang 於 15-01-15 發表
我book 咗三月尾去布吉,有點期待。

我兩個仔,一個五歲和兩歲半,希望都啱佢地玩。
好好玩,我自己去過幾個地方嘅clubmed,最鍾意係布吉,啲show好好睇,又多activities可以報,同埋布吉啲房比較乾淨同新,最唔鍾意係bali,貴得嚟我覺得房舊同餐廳太多烏蠅,我覺得衛生差啲。
不過去完clubmed你會有排都唔想再食buffet
如果價錢唔差太遠,我會同clubmed直接買air package包埋機票,因為佢一早劃定靚機位,而且會包埋車接送機場至resort,真係完全唔使煩㗎

大宅

回覆:可愛小肥媽 的帖子

但會唔會好舊?

首頁

尾頁

跳至