自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:好奇一問,阿嬌有紋身?

紋身好普通咋嘛

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:禽晚無意中睇左T V B8頒獎典禮,阿嬌同唔知

原帖由 bb108 於 15-01-26 發表
禽晚無意中睇左T V B8頒獎典禮,阿嬌同唔知邊個首合唱拎到獎,電視影到佢右手手腕內側有個藍色英文潦草字, ...
大S在手背添

男爵府

引用:Quote:原帖由+petitsomeone+於+15-01-26+發

原帖由 mixmos 於 15-01-26 發表
如果真係呢個「smile 」,有可能係淘寶的印水紙紋身。
正喎,呃得下人喎

複式洋房

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:有紋身幾咁閒,+佢地有皺紋驚d

原帖由 超級特務 於 15-01-26 發表
有紋身幾咁閒, 佢地有皺紋驚d

simple is the best~

子爵府

回覆:kawing1024 的帖子

割脈咋

男爵府

點會整到呢個位丫!我估佢割過脈就真!

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:點會整到呢個位丫!我估佢割過脈就真!

原帖由 chhappy 於 15-03-07 發表
點會整到呢個位丫!我估佢割過脈就真!

凡是發生過的都存在,凡是存在過的都有價值。

伯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 bb108 於 15-01-26 發表禽晚

原帖由 kc_01k 於 15-01-26 發表
大S在手背添
大S好似紋咗幾個,好似頸背,腳踝都有,唔知有無記錯。

我好尊重其他人紋身的自由,不過我自己就覺得非常之唔靚,所以自己絕對唔會去紋身。上次李c jit節目上即場紋身,睇到我眼突突,點解要整d咁核突的permanent mark在自己身上?不過我都明白可能佢地覺得型或靚,但我自己就好反感,而且覺得教壞細路,灌輸紋身係好平常可以隨便做的概念…

紋身貼紙我覺得完全無問題,因為洗得甩,但係真正紋身我覺得唔可以咁隨便。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

笑左

水晶宮

引用:禽晚無意中睇左T+V+B8頒獎典禮,阿嬌同唔知

原帖由 bb108 於 15-01-26 發表
禽晚無意中睇左T V B8頒獎典禮,阿嬌同唔知邊個首合唱拎到獎,電視影到佢右手手腕內側有個藍色英文潦草字, ...
有紋身唔代表係壞人同黑社會喎,其實又唔係紋喺塊面度,有乜問題?

男爵府

年代已經唔同咗,而家紋身已經好普遍當咗fashion咁,記得以前梅艷芳成日俾人話佢一定手臂有紋身所以經常着長袖衫,後期露手臂就話已經用激光搞掂咗直到盧巧音一出香港人已經見慣不怪了,就連Angelababy都有有人會鍾意覺得型同靚只不過我就唔多like又怕痛

男爵府

引用:紋同唔紋都係咁啦,見親佢都只會諗起佢最爆

原帖由 WinryRockbell 於 15-01-26 發表
紋同唔紋都係咁啦,見親佢都只會諗起佢最爆果單野
xx你真狡猾,老是常出現...

首頁

尾頁

跳至