親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱打去問咗酒店, confirm所有海景房都冇咗浸浴, 得返淋浴. 上年暑假去過, 嚟緊再book都係因為小朋友想再响嗰度浸浴, 而家咁改咗, 會cancel嘞.

其實酒店係咪應該諗吓呢個係佢其中一個大賣點呢? 而家咁樣, 連浴缸都不如, 仲有啲咩吸引力?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:啱啱打去問咗酒店,+confirm所有海景房都冇

原帖由 jktmami 於 15-02-18 發表
啱啱打去問咗酒店, confirm所有海景房都冇咗浸浴, 得返淋浴. 上年暑假去過, 嚟緊再book都係因為小朋友想再 ...
無錯,所以我都同左小朋友講唔會再去住!呢個係一個賣點,點知就唔知咩原要拆哂佢唔比人浸

男爵府

回覆:愉景灣酒店海景房

我今年二月十三仲有得浸真係算好彩~
但間酒店真係舊左,好有大陸feel……

禁止訪問

大宅

引用:自己帶個塞或搵野塞住得唔得? +

原帖由 dirtyconi 於 15-02-19 發表
自己帶個塞或搵野塞住得唔得?
我都想知, 同問。

子爵府

除左個海景仲有咩吸引, 愉景灣好似無咩野睇, 連浴缸都冇真係唔吸引

大宅

引用:Quote:原帖由 dirtyconi 於 15-02-19 發表

原帖由 jktmami 於 15-02-20 發表
我都想知, 同問。
我都book左Easter去,都想知

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我今年二月十三仲有得浸真係算好彩~但間酒

原帖由 6648RT 於 15-02-19 發表
我今年二月十三仲有得浸真係算好彩~
但間酒店真係舊左,好有大陸feel……
咁睇又真係幾開心喎

男爵府

好媽媽勳章

引用:啱啱打去問咗酒店,+confirm所有海景房都冇

原帖由 jktmami 於 15-02-18 發表
啱啱打去問咗酒店, confirm所有海景房都冇咗浸浴, 得返淋浴. 上年暑假去過, 嚟緊再book都係因為小朋友想再 ...
我book jor 25號去
我1月book 既時候有問過職員有無浸浴先book 架
即刻打去嘈啦!
星期六第一次打去第一個職員答我舊年尾已經全部改咗做淋浴 我話1月我問既時候有架喎 佢就覆我話遟D覆我
我等到今日仲未打黎 我又打去啦
今日第二個職員第一個職員答我不嬲只有淋浴間!
跟住我咪話你有職員話可以浸浴架喎 我話有朋友住過都可以 佢又話喇 有一部份可以浸 一部份唔得
咁我再問佢係米最近改架啦 佢又話不嬲都係咁 要係remarks 都注明 咁佢而家先話幫我改番間有浸浴既房

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 jktmami 於 15-02-18 發表啱

原帖由 babysoon 於 15-02-23 發表
我book jor 25號去
我1月book 既時候有問過職員有無浸浴先book 架
即刻打去嘈啦!
,係咪轉左老闆?
間酒店真係垃圾到暈!

侯爵府

水費貴

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

帶個矽膠杯蓋唔知得唔得呢咩size既窿都啱

複式洋房

回覆:michelle071180 的帖子

我聽日去, 冇得浸浴咁灰
咁仲有咩好玩?

男爵府

好媽媽勳章

引用:我聽日去,+冇得浸浴咁灰咁仲有咩好玩?

原帖由 Supermelody 於 15-02-24 發表
我聽日去, 冇得浸浴咁灰
咁仲有咩好玩?
打去換房啦
我都係咁

禁止訪問

大宅

今日剛去,冇特別request浸浴房都有得浸,真好彩!!

嘆住全海景扮浸温泉,小朋友開心到不得了

PS. 大家唔好帶圓形塞去,因為個去水口係長方形坑渠款

禁止訪問

複式洋房

回覆:TNTHK 的帖子

今日剛到, 我間海景都有得浸, 聽日放兩隻monkeys入去先

大宅

引用:Quote:原帖由 jktmami 於 15-02-20 發表我

原帖由 sinbee 於 15-02-21 發表
我都book左Easter去,都想知
請問在那裡book.酒店定旅行社?謝謝

大宅

如果呢間酒店冇左呢個賣點都好大獲,我1月10日去住都有得浸,不過去水有問題,搵人黎整,那個人話個設計係有問題,所以成日壞,但真係估唔到因為咁而取消冇得浸喎,上次我一家三口一齊浸,個囡真係好開心,如果冇得浸,真係未必會去了

anyway,講返bk酒店,我都係在travelzoo買coupon的,再打去酒店決定日子的

剛剛見復活節的酒店promotion都賣完了,不過之後再有都要confirm有得浸先會去

首頁

尾頁

跳至