親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:有無人都去 SYD Royal Easter Show ?

成晚都係we\'re unable to process your request

男爵府

I want to go ah, Jamie Oliver will be there this year!!!!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

kecyc2003 發表於 15-3-22 23:30
成晚都係we\'re unable to process your request
上網買唔到唔緊要, 到時喺 Sydney 嘅 woolworths 超市收銀處都有得買, 重有 10% off 添.

別墅

回覆:wiiabcd 的帖子

邊到睇到有10% off?

大宅

回覆:有無人都去 SYD Royal Easter Show ?

超市有售,不過無留意有無折!而家係場內,都幾多野睇,如網上買左飛print出黎去到central station係閘度show比staff睇就ok, 呢段期間有easter show express, 吾洗轉車20mins直達O.park,好方便!

大宅

回覆:freemanms 的帖子

多人嗎?曬唔曬?入面Dshow 有無時間表?

大宅

仲有如果lunch.有乜可選擇?

大宅

唔好意思。freemanms 請問你在澳洲買邊間公司嘅電話卡上網呢?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

chanwaiwah 發表於 15-3-26 23:07
邊到睇到有10% off?
http://www2.woolworthsonline.com.au/Shop/Seasonal/Woolworths-Catalogue-Specials#view=catalogue2&saleId=8437&areaName=NSW&page=29

大宅

引用:多人嗎?曬唔曬?入面Dshow 有無時間表?

原帖由 jaimechu 於 15-03-27 發表
多人嗎?曬唔曬?入面Dshow 有無時間表?
今日都吾少人,不過會場地方大,一D都吾迫!晒就梗架喇,戴定帽啦!一入場就有職員派好似報紙個張就係時間表。

大宅

引用:仲有如果lunch.有乜可選擇?

仲有如果lunch.有乜可選擇?
裡面有好多小食檔選擇,餐廳都有幾間,吾洗擔心到時慢慢揀

大宅

引用:唔好意思。freemanms 請問你在澳洲買邊間公

唔好意思。freemanms 請問你在澳洲買邊間公司嘅電話卡上網呢?
Optus yes, 不過郊區收得差,什至收吾到

大宅

Thanks for yr info freemanms. Enyoy yr trip. I am looking forward to mine.

別墅

回覆:jaimechu 的帖子

想問吓一日夠玩嗎?

伯爵府

引用:計埋手續費應該都平過正價。至於車費,今日

原帖由 jaimechu 於 15-03-09 發表
計埋手續費應該都平過正價。

至於車費,今日睇過下資料。因為會自己去blue mountain. 都睇緊買weekly pass ...
請問去blue mountain 坐咩巴士?咁你會唔會去wild life park?

子爵府

引用:今年門票無得係車站買埋,吾知去china town

原帖由 freemanms 於 15-03-04 發表
今年門票無得係車站買埋,吾知去china town d旅行社有無得賣呢?另外,你地會選擇搭咩交通工具呢?交流下吖 ...
我打算去,
边度買飛平??

子爵府

引用:Quote:原帖由 jaimechu 於 15-03-09 發表計

原帖由 freemanms 於 15-03-12 發表
你會住边?我之前住town hall 好方便,去市内景點好多都行去或坐市内免費車,所以我都無買任何pass, 去blue ...
我住CBD,menzies

點去blue mountain???
要買定飛??

子爵府

引用:Thanks for yr info freemanms. Enyoy yr

原帖由 jaimechu 於 15-03-28 發表
Thanks for yr info freemanms. Enyoy yr trip. I am looking forward to mine.
你幾時出發?

easter show?$ for early bird?

我miss 左

子爵府

引用:Quote:原帖由 jaimechu 於 15-03-27 發表多

原帖由 freemanms 於 15-03-27 發表
今日都吾少人,不過會場地方大,一D都吾迫!晒就梗架喇,戴定帽啦!一入場就有職員派好似報紙個張就係時間 ...
玩1日?

大宅

回覆:ilovemytwins 的帖子

去blue mountain. 在central 站坐火車至katoomba 站落車(2 hr) .之後轉686號巴士(Trolley bus) (20 mins) 就到Scenic world. 喺嗰度就有cable car 搭。欣賞blue mountain 風景。

首頁

尾頁

跳至