親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

回覆:AprC 的帖子

Waterpark 我小朋友主要玩kiddie cove 同 rainforest. 細仔3歲半都玩到

lazy river and coconut beach都好好玩。

記住自己帶浴巾沖涼,唔好租毛巾,衞生啲。另外,最好自備shower gel and shampoo. 女淋浴間有風筒設備,但排長龍要等

heiwai    發表於 15-5-16 01:03
fionaleung43    發表於 15-4-15 00:56

子爵府

回覆:prupru 的帖子

入場費幾錢呀?

大宅

回覆:aaronmok 的帖子

http://www.vananavahuahin.com

去嗰website望下,有你需要既資料

別墅

回覆:分享: 三位小生華欣曼谷行

可否share包車資料給我呢

大宅

已pm各位包車資料。希望幫到大家!

大宅

引用:7-11+Apr+兩個家庭三條+(3、7、8+歲)+去

原帖由 prupru 於 15-04-14 發表
7-11 Apr 兩個家庭三條 (3、7、8 歲) 去了五日四夜

坐TG機,來回程都準時起飛。讚讚讚!
我都想要包車資,要幾耐前book?

大宅

另外想問下你在華欣果幾日
去既景點係搭的士定包一日車玩?
易唔易搵的士?
個邊的是係叫tuk tuk?

大宅

回覆:lovelymbbb 的帖子

我係出發前兩星期email問 quote. 出發一個星期前confirm 同提供航班及酒店資料。
再出發前一日email reminder俾佢

大宅

回覆 prupru 的帖子

Thanks, prupru.

我剛係佢個website搵到height limited喇, 係map度, 好多刺激既都要122cm呢.

prupru, 可以大致講下你個行程嗎? Thanks!

大宅

我地無係華欣包車

第一日到華欣,係酒店游水。夜晚去market village dinner. 坐酒店shuttle bus出去。再搭tuk tuk返酒店

晚上,market village 門前有很多tuk tuk.

第二日去vana nara waterpark.

第三日離開華欣包車出曼谷時去景點

大宅

引用:我地無係華欣包車第一日到華欣,係酒店游水

原帖由 prupru 於 15-04-15 發表
我地無係華欣包車

第一日到華欣,係酒店游水。夜晚去market village dinner. 坐酒店shuttle bus出去。再搭 ...
麻煩你,我都想要包車資同埋通常要幾耐前book?

大宅

我係出發前兩星期email mr Tum 問 quote. 出發一個星期前confirm 同提供航班及酒店資料。
再出發前一日email reminder俾佢

大宅

好媽媽勳章

我想要包車資料,thx!

男爵府

prupru 發表於 15-4-14 13:14
7-11 Apr 兩個家庭三條 (3、7、8 歲) 去了五日四夜

坐TG機,來回程都準時起飛。讚讚讚!

我都想好似您咁玩, 可否提供包車資料, 謝!

大宅

引用:我係出發前兩星期email+mr+Tum+問+quote.+

原帖由 prupru 於 15-04-15 發表
我係出發前兩星期email mr Tum 問 quote. 出發一個星期前confirm 同提供航班及酒店資料。
再出發前一日emai ...
明白,麻煩你

大宅

請問華欣住咩酒店呀, 唔該晒

大宅

回覆:prupru 的帖子

我想要包車資料,tks

男爵府

我想要包車資料,thx!

大宅

回覆:ymjoy 的帖子

我地住Banyan Resort Hua Hin. 訂酒店時都有點擔心,因唔係大路酒店,無人評論。但因想住獨立别墅,三條可以同屋一齊玩。另外,別墅後面就可以游水。

住完後,感覺良好。酒店設備唔先進,但夠用。早餐都ok架。員工服務ok. 有shuttle bus 去market villlage.

我見多數係外國家庭。有三、四個香港家庭咁

大宅

已pm車資料,希望幫到大家!

首頁
12345...9

尾頁

跳至