跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:Croydon, Melbourne

甘各位Essendon?好住嗎?我見好少人提……

大宅

回覆:Croydon, Melbourne

How about townhouse in Brunswick East?

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

係呀, 最新香港報紙sell緊Brunswick East & Essendon的樓盤廣告

大宅

醒目開學勳章

引用:免得過都唔好住西區,西區無乜好區,d治安

原帖由 抹枱阿姐 於 15-07-07 發表
免得過都唔好住西區,西區無乜好區,d治安相對比較差,犯罪率高!

即係何文田同深水埗既分別
西區唔差,西區有好多新區,屋新治安好。反而東區好多人搬嚟,因為東區太多人,治安差。唔好用深水埗同何文田比,因為根本唔同,西區有好多區系高尚區,如果你買得起。poit cook附近已經有兩間好出名既精英高中。公校都好好,新區發展有規劃。你得閒过嚟西區行吓,又其point cook。

男爵府

引用:Quote:原帖由 抹枱阿姐 於 15-07-07 發表免

原帖由 fattypiggy 於 15-08-14 發表
西區唔差,西區有好多新區,屋新治安好。反而東區好多人搬嚟,因為東區太多人,治安差。唔好用深水埗同何文 ...
ok

大宅

回覆:fattypiggy 的帖子

我一路做search,其實都係好鐘意pointcook,但朋友總係話吾好揀西區!搞到我心大心細,過去land個陣一定要去西區睇下!

男爵府

引用:我一路做search,其實都係好鐘意pointcook,

原帖由 Tami 於 15-08-14 發表
我一路做search,其實都係好鐘意pointcook,但朋友總係話吾好揀西區!搞到我心大心細,過去land個陣一定要去 ...
睇環境果邊都新,你得閒可以上政府d網睇下個crime rate比較下

首頁

尾頁

跳至