夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

引用:如果有睇返我之前寫自己的故事會知道我曾經

原帖由 SofiaNg505 於 15-06-26 發表
如果有睇返我之前寫自己的故事會知道我曾經同我而家的上司拍過拖,其實已經是十幾年的事,而那時我係做人第 ...
點可知到佢偷睇?

大宅

引用:有咩咁恐怖?如果有機會 你可以身同感受下

原帖由 xihuan317 於 15-06-26 發表
有咩咁恐怖?如果有機會 你可以身同感受下就會知別人感受了 同埋你點知人地偷看? 咪證明你都好「關心」人 ...
唔好意思,我老公也曾有女人,可能你地覺得底我死,但要話我的之前開post 已經講過,講返我老公回頭三年了,我從冇找那第個女人的事,亦冇找老公電話看,我唔明睇黎仲咩?唔信都十幾年啦,佢地個女都十二歲啦,上司下屬一班出去食飯又點呢?大家沒有common friend, 原來一直有留意我一舉一動,我的事與佢有咩關係呢?

別墅

回覆:女人真係……

做人第三者嘅係你,你就梗係爽啦,仲話繼續同人老公做朋友,仲要係甘closed嘅朋友,我唔信冇野囉,你自己問心啦,其實你仲恐怖。
btw我都想知你點知人地留意你Facebook。

大宅

引用:做人第三者嘅係你,你就梗係爽啦,仲話繼續

原帖由 luison208 於 15-06-26 發表
做人第三者嘅係你,你就梗係爽啦,仲話繼續同人老公做朋友,仲要係甘closed嘅朋友,我唔信冇野囉,你自己問 ...
真的冇野,點有野呢?我這十幾年都係返工放工,因上司自從選擇佢後我也認識現在的老公,朋友是朋友,好奇怪你話唔信,大家做朋友唔得嗎?我好肯定我在工作上百分百幫倒上司手

複式洋房

回覆:善宜 的帖子

agree

複式洋房

回覆:shirleypyc212hk 的帖子

how do you know she keeps checking your status in FB?

大宅

引用:Quote:原帖由 SofiaNg505 於 15-06-26 發表

原帖由 leeleebaba 於 15-06-26 發表
點可知到佢偷睇?
當然佢老公即我上司同我講啦,因佢睇完又同佢老公講返,大家認為我恐怖?恐怖只因做過人第三者吧,我承認自己有過失,因初出來工作,遇到一個大自己大自己十幾年送花追求,我起初唔知佢有女朋友的,一齊後才知,但我們一起兩三個月已俾佢知道就分手了,我真的冇想隔了十幾年了,我也有了自己女兒

別墅

引用:how+do+you+know+she+keeps+checking+your+

原帖由 shirleypyc212hk 於 15-06-26 發表
how do you know she keeps checking your status in FB?
可能樓主本身都好留意人地老婆。

子爵府

引用:講得幾輕鬆+話人地恐怖仲未放低條刺+條刺你

原帖由 小豬澄 於 15-06-26 發表
講得幾輕鬆 話人地恐怖仲未放低條刺
條刺你有份插入去
有d野唔係話我都走左就等於無發生過咁
講得岩,做得賤三價值觀都

大宅

引用:Quote:原帖由 shirleypyc212hk 於 15-06-26

原帖由 luison208 於 15-06-26 發表
可能樓主本身都好留意人地老婆。
絕對冇,唔回應了,我開post 是純分享,如果大家認為是我不對,我應該坦蕩蕩一直任她看,唔好意思我剛封鎖了她了,我冇興趣知道她的事,亦唔希望佢再留意我的事

別墅

引用:Quote:原帖由+luison208+於+15-06-26+發表

絕對冇,唔回應了,我開post 是純分享,如果大家認為是我不對,我應該坦蕩蕩一直任她看,唔好意思我剛封鎖 ...
樓主,基本上做過人第三者的女人,除了男人,不會有女人同情。

子爵府

一日情敵,終生為敵呀
冇法,佢都唔想

反而想知點解你知

子爵府

漱口水 發表於 15-6-26 22:47
講得岩,做得賤三價值觀都
樓主話當初不知情下做第三者,唔明點解你鬧佢賤三

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 xihuan317 於 15-06-26 發表

唔好意思,我老公也曾有女人,可能你地覺得底我死,但要話我的之前開post 已經講過,講返我老公回頭三年了 ...
所以我真係好信山水有相逢

禁止訪問

回覆:beanysc 的帖子

伯爵府

回覆:SofiaNg505 的帖子

唔恐怖,你自己都可以換個角度唸,換著你老公你會點?

ya_01    發表於 15-6-26 23:57

子爵府

回覆:女人真係……

你仲同佢个老公关係良好喎,你想佢點对你?感激你无同佢搶?

別墅

回覆:eggpudding 的帖子

子爵府

其實都唔明點解你仲出Post話佢,佢戰戰驚驚咁做人都係拜你同佢老公所赐。你話你當出唔知做咗第三者。但咁多年你都係人地生活範圍內,仲同人地個老公有來有往。對你有防範有乜野出奇。

子爵府

回覆:SofiaNg505 的帖子

佢老婆恐怖都吾夠你地咁恐怖

首頁
12345...7

尾頁

跳至