懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

開心吸收勳章

回覆 minicc 的帖子

想問下依家個價錢係咪都係6000呀??? 我依家14WK CHECK會唔會太遲呀?劉醫生收卡架呵?

大宅

引用:回覆 minicc 的帖子想問下依家個價錢係咪都

原帖由 nikkole 於 15-07-22 發表

想問下依家個價錢係咪都係6000呀??? 我依家14WK CHECK會唔會太遲呀?劉醫生收卡架呵?
我早半個月做做係6000,應無變卦。14週ok ah,只係如果妳未度頸皮就快啲去,因頸皮要14週會準啲。佢包初步結構嘛,所以14週反而會再清楚啲tim gar ^^

大宅

引用:回覆 minicc 的帖子想問下依家個價錢係咪都

收卡的呀.

大宅

開心吸收勳章

其實我6號係政府做左OSCAR, 今日都無收到電話, 係咪都應該無問題架啦?依家心大心細去唔去私家做NIFTY好

複式洋房

回覆:劉子健nifty

我前日做咗 Nifty, 劉醫生好細心,仲會 check ultrasound解釋 BB現在狀況,之後有隻光碟同幾張相比番我。佢可收 eps. credit card & cash. 下星期就收到報告架啦 !

大宅

引用:回覆 minicc 的帖子其實我6號係政府做左OSC

其實我6號係政府做左OSCAR, 今日都無收到電話, 係咪都應該無問題架啦?依家心大心細去 ...
可以甘講啦。因為都知道oscar 係input 入電腦計出來的data 80至90%準,有5%誤差。100個有5個錯。 亦聽過有啲驗低風險出黎係唐氏(我諗唔多,但一定有) 要看看你個人風格是否屬於保守型,我就係,所以幾千蚊買個安心我覺得值的.

亦同你分享我自己今胎個case, 我4星期前(11w +)在醫院度了頸皮2.8mm (偏厚,未算過危險線)因數字唔靚4日後收到醫院電話了(所以妳oscar 應無問題)。亦因為甘我提早左做nifty(做完oscar 3days later ). 點知dr lau 照出黎已經係3.9mm 我問dr lau 乜可以短短數天厚甘多,佢話無原因亦都唔係出奇事黎,所以我個人更對oscar 有質疑,因為even 我數天已經可以咁大差別,計出黎個數咪差好遠?!可況oscar 係可以11w 至14w 做,甘擇正薄個日以為無事,厚個日客餐飽?!anyway, 我nifty 係low risk.現在只好pray 結構正常 希望我既答既幫到妳,同埋大家bb 都健健康康^^

大宅

開心吸收勳章

你真係好呀!!勁詳細解答我!!
我想問下, 如做nifty, 係咪10wk以上跟住幾時做都得,無話過左幾多wk就無咁準??

劉醫生如果book nifty 需唔需要book個幾月先有得做???

大宅

引用:回覆 minicc 的帖子你真係好呀!!勁詳細解答

原帖由 nikkole 於 15-07-23 發表

你真係好呀!!勁詳細解答我!!
不要客氣啦。知既緊係大家幫大家^^10w 以上就得,無上限。劉醫生唔難卜(可能佢好貴),佢啲症卜得好疏準時見醫生不用等tim ah 。妳而家去睇得仲多野仲抵

男爵府

引用:初期結構仲有份report俾返你,說明檢查左乜

原帖由 xxxyyyzzz 於 15-07-07 發表
初期結構仲有份report俾返你,說明檢查左乜野。成個超聲波過程有隻碟俾你留念,不過冇聲。

...
請問有無性別?

大宅

開心吸收勳章

收到曬, 唔該曬你呀!!!

大宅

引用:Quote:原帖由 xxxyyyzzz 於 15-07-07 發表

原帖由 kingsley_2010 於 15-07-23 發表
請問有無性別?
抽血會驗埋性別

大宅

引用:Quote:原帖由 xxxyyyzzz 於 15-07-07 發表

原帖由 kingsley_2010 於 15-07-23 發表
請問有無性別?
有的。

大宅

引用:Quote:原帖由 kingsley_2010 於 15-07-23

原帖由 xxxyyyzzz 於 15-07-24 發表
抽血會驗埋性別
有的。十週up 就驗到。可選擇知同唔知

大宅

回覆:劉子健nifty

個report係email定郵寄俾你地?thx!

男爵府

sbpg 發表於 15-7-29 13:24
個report係email定郵寄俾你地?thx!
EAMIL 比你架

大宅

回覆:Fanny媽媽 的帖子

thx, 岩岩下午收到email

禁止訪問

大宅

Nifty 會知道性別,有初期結構

男爵府

引用:Quote:原帖由 nikkole 於 15-07-23 發表回

原帖由 minicc 於 15-07-23 發表
不要客氣啦。知既緊係大家幫大家^^10w 以上就得,無上限。劉醫生唔難卜(可能佢好貴),佢啲症卜得好疏準時見 ...
仲多野仲抵?點解?

男爵府

引用:Quote:sbpg 發表於 15-7-29 13:24 個report

原帖由 Fanny媽媽 於 15-07-29 發表
EAMIL 比你架
請問report有乜資料?

首頁

尾頁

跳至