自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我都買左,不過見呢度有人話\"優品\"+都係呢

原帖由 Snowman_kathy 於 15-07-15 發表
我都買左,不過見呢度有人話"優品" 都係呢個價,500ml
優品?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Snowman_kathy+於+15-07-15+

原帖由 computer12 於 15-07-15 發表
優品?
應該品味1+1,我早2日買左$36.8 500ml

禁止訪問

回覆:manning 買 chicco

禁止訪問

引用:萬0唔抵,我見過$29,200ml,係優品1+1

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:我都買左,不過見呢度有人話\"優品\" 都係呢

原帖由 Snowman_kathy 於 15-07-15 發表
我都買左,不過見呢度有人話"優品" 都係呢個價,500ml
500ml!!?

男爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

抵wo

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

但有jm 優品買左身痕,應該係假貨咁平

禁止訪問

回覆:waiwai2468 的帖子

大宅

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 貓狗褓姆

我都見有jm 講果間有得買同平, 但找不到exp date, 所以我覺得係manning 買安心d, 同有expire date 架2018年

侯爵府

育兒性格勳章

嘩。。咁抵。。真係要去買先

侯爵府

育兒性格勳章

嘩。。咁抵。。真係要去買先

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 sinsin0301 的帖子

Agreed

男爵府

引用:價錢有啲平得唔合理,買開500ml都要過百,

原帖由 sinsin0301 於 15-07-16 發表
價錢有啲平得唔合理,買開500ml都要過百,我擔心品質問題,唔知會唔會嗰樽是真的,但入面嘅沖涼液係假貨,其 ...
我都覺得係始終用係小朋友身上,如果有咩事都與人冇關,個樽好似真咁,但有jm用到身痕,但入面既野係咪真先,我都係咁話我唔會博,難聽講句都唔知邊到黎,入面溝左d乜野,淘寶乜都有,大陸假雞蛋都可以做真,用皮帶做奶粉,怕怕了

男爵府

引用:我都見有jm 講果間有得買同平, 但找不到ex

原帖由 cc48 於 15-07-16 發表
我都見有jm 講果間有得買同平, 但找不到exp date, 所以我覺得係manning 買安心d, 同有expire date 架201 ...
係呀,有jm講果間有得買同平, 但找不到exp date, 我亦打上Chicco公司,品客佢地冇

男爵府

引用:Quote:原帖由 cc48 於 15-07-16 發表我都見

原帖由 waiwai2468 於 15-07-16 發表
係呀,有jm講果間有得買同平, 但找不到exp date, 我亦打上Chicco公司,品客佢地冇

...
品客佢地話冇做,冇比貨佢地

大宅

好多大陸背景既鋪, 都係賣緊大陸行貨 (唔排除有無假野混埋), 但配方可能唔同.
太平總有原因~

大宅

回覆 cc48 的帖子

邊間萬0, 我搵幾間都無?

大宅

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 貓狗褓姆

所以我覺得係manning 買有信心好多, 同佢有寫exprie date 的
我係藍田manning 見到架

子爵府

回覆:cc48 的帖子

manning要先買嬰兒用品一樣先可加$$買chicco

首頁

尾頁

跳至