懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:HesterHarper 的帖子

有無修埋圖㗎?

大宅

引用:我33周去影,個肚夠大,有朋友介紹,Studio

原帖由 HesterHarper 於 15-08-16 發表

我33周去影,個肚夠大,有朋友介紹,Studio 在 ...
可以pm me info ma?

男爵府

回覆:請問通常幾多週去影大肚相?

剛31周影咗

複式洋房

引用:我33周去影,個肚夠大,有朋友介紹,Studio

原帖由 HesterHarper 於 15-08-16 發表

我33周去影,個肚夠大,有朋友介紹,Studio 在 ...
pls pm me thanks

洋房

可吳可以PM埋我啊我反而想吳好禁大個肚影啊!

用戶要求終止服務

我39 先影

大宅

pm pls?!
包服裝嗎

大宅

引用:如題,大家會去邊影?有經濟又好既介紹嗎?

原帖由 wintercherry 於 15-08-16 發表
如題,大家會去邊影?有經濟又好既介紹嗎?
剛剛早2日影完 需然個仔唔舒服唔多合作 但c6睇過話影得幾靚 個攝影師都好有耐性 幫我慢慢影
依家等緊攞相 有就同大家share ..到時你地睇下去邊間
PS: 唔係去大熱Coxx H 同 Sxx p嗰間

我之前入左條靚靚elegant 裙去影 但最后無著過 可$100出售 有意可PM我 圖如下

洋房

可以pm details 我嗎?thx

大宅

引用:Quote:原帖由+wintercherry+於+15-08-16+發

原帖由 SiuBok 於 15-08-19 發表
剛剛早2日影完 需然個仔唔舒服唔多合作 但c6睇過話影得幾靚 個攝影師都好有耐性 幫我慢慢影
依家 ...
Can u pm the details? Thx

複式洋房

32週去影,1688包一件衫 包化妝整頭 攝影兩個鐘,可拎返全部相再加12張攝影後制作 係九龍灣

侯爵府

引用:32週去影,1688包一件衫+包化妝整頭+攝影兩

原帖由 Monicacym 於 15-08-20 發表
32週去影,1688包一件衫 包化妝整頭 攝影兩個鐘,可拎返全部相再加12張攝影後制作 係九龍灣

...
What\'s the name of the studio? Pls pm me, thx!

大宅

上次bb展有間studio話通常都係30-32週去影
因為呢段時間已經見肚
肚夠大但又未去到勁大影就最靚

大宅

引用:上次bb展有間studio話通常都係30-32週去影

原帖由 hangszebb 於 15-08-20 發表
因為呢段時間已經見肚
我都係31周去影 有個肚睇下又圓圓地 又未係超大兼爆文 算perfect timing
但提提姊妹早D book 定個期 因為book唔到一推遲 個B早左就無得影 到時又危險

大宅

引用:上次bb展有間studio話通常都係30-32週去影

原帖由 hangszebb 於 15-08-20 發表
因為呢段時間已經見肚
我都係31周去影 有個肚睇下又圓圓地 又未係超大兼爆文 算perfect timing
但提提姊妹早D book 定個期 因為book唔到一推遲 個B早左就無得影 到時又危險

大宅

SiuBok 發表於 15-8-20 19:05
但提提姊妹早D book 定個期 因為bo ...
係呀,touch wood bb早左出世無得影唔單止仲怕有危險呢

複式洋房

回覆 HesterHarper 的帖子

可以pm details 給我嗎?謝謝!

洋房

引用:+本帖最後由+HesterHarper+於+15-8-16+21:1

Can you pm me the details? Thanks!

別墅

我book左31w去fab影 見佢有影開狗狗 因為我會同埋狗狗去影

別墅

本人係36週去影。影左個半鐘三套衫。的確影到尾係會覺得攰

首頁

尾頁

跳至